Wyjazd w góry

Bomka

Wyjazd w góry

Post autor: Bomka »

Zastanawiamy sie nad wyjazdem w góry i nie wiem co jeszcze powinnam kupić by mieć przy sobie wszystko czego potrzebuje. Z tego co zauważyłam, to tutaj brubeck/pl/ jest spory wybór bielizny termoaktywnej i wszystkiego co przydatne na wyjeżdzie w góry.

Maja

Re: Wyjazd w góry

Post autor: Maja »

Nooo, wyjazd w góry z dziećmi to naprawdę dobry pomysł! Dzieciaki się wyszaleją, jak poganiają po trasach górskich:) No ale gdzie na ferie zimowe z dziećmi wyjechać? Hmm może jednak nie Zakopane - ale...Karkonosze? Okolica tam jest naprawdę urodziwa, a trasy - łatwiejsze. No i wokół Karpacza jest masę ciekawych miejsc wartych odwiedzenia, muzea, sztolnie, zamki...

lisa

Post autor: lisa »

A co powiecie na island peak? Moim zdaniem to świetna opcja i sama się nad nią zastanawiam. Zawsze chciałam wyjechać w góry za granicę, ale nie wiedziałam jak taką wyprawę zorganizować. Firma Sunsara ma świetną ofertę.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Zbliżające się ferie to doskonały moment, aby podnieść poziom swoich narciarskich umiejętności. Wybór odpowiednich nart ma kluczowe znaczenie, dlatego warto zaufać marce, która stoi za najlepszymi sportowcami. Head to nie tylko narty, to technologia i innowacyjność na każdym kroku. Sprawdź kolekcje Worldcup Rebels, Supershape czy V-Shape, aby znaleźć idealne narty dla zaawansowanych. Tutaj https://zlubaczowa.pl/news/porady/11761 ... odny-wybor też sporo na temat nart dla zaawansowanych możecie poczytać.

iskierka

Post autor: iskierka »

A czy ktoś z was może korzystał z usług http://info-narty.pl/ ? Tak pytam, ponieważ niedługo wybieram się w góry i szukam dla siebie profesjonalnego sprzętu narciarskiego. Czy warto skorzystać z ich oferty? Czy faktycznie można kupić tam dobre narty i inne produkty.

ODPOWIEDZ