Kto do konserwacji podwozia?

Awatar użytkownika
Taheei45

Kto do konserwacji podwozia?

Post autor: Taheei45 »

Rozglądam się za firmą na Śląsku, która zajmuje się profesjonalną konserwacją podwozia. Chciałbym, żeby ktoś dokładnie oczyścił i zabezpieczył spód mojego auta, zanim zaczną się mrozy i wilgoć. Nie szukam szybkiej roboty na oko – zależy mi na dokładnym podejściu i sprawdzonym środku antykorozyjnym. Wpadła mi w oko oferta tej firmy https://auto-lakiernik.pl/kontakt.html – wygląda na to, że mają doświadczenie w takich usługach. Czy ktoś korzystał i może powiedzieć, jak wygląda realizacja, ile trwa i czy efekt faktycznie się utrzymuje? Z góry dzięki za wszystkie opinie.
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

mind

Re: Kto do konserwacji podwozia?

Post autor: mind »

Na pewno znajdziesz odpowiedniego fachowca bliżej, niż myślisz. Mam do Ciebie jeszcze małą radę. Montaż instalacji LPG to nie tylko oszczędność, ale także formalności. Po instalacji musisz dopełnić kilku ważnych kroków. Dowiedz się, jakie formalności czekają Cię gdy interesuje Cię instalacja gazu w samochodzie, aby uniknąć problemów i cieszyć się bezproblemową jazdą na gazie. Sama o tym myślę, bo wiem, że to da mi realne finansowe korzyści.

ODPOWIEDZ