Ginekolog

deborah

Ginekolog

Post autor: deborah »

Ginekolog prywatnie Kraków - jakiego specjalistę polecacie? Chciałabym umówić się na wizytę konsultacyjną.

adamowska

Re: Ginekolog

Post autor: adamowska »

Trafiłam na świetnych ginekologów w szpitalu medicover, szukałam specjalisty od endometriozy i właśnie tam mnie pokierowano. Miałam tam odpowiednią diagnostykę i zabieg w asyście robota da vinci, taki mało inwazyjny

rollo

Post autor: rollo »

Praktycznie w każdym mieście można znaleźć dobrego ginekologa, żona na przykład zna kilku w stolicy do których ma zaufanie i wie że pomogą w każdej sytuacji. Miała nawet niedawno kurację żelem papilocare kiedy powiedziała że mogła się zarazić hpv a ten żel stosuje się wspomagająco w leczeniu zmian śródnabłonkowych wywołanych przez wirus HPV w obrębie błony śluzowej szyjki macicy i pochwy

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Jakie badania w ciąży wykonujecie? U mnie jest ich całkiem sporo, z racji tego, że jest to ciąża po 40 roku życia . Więc USG, badania z moczu, test Pappa, badania prenatalne. Ale ja sama chętnie zdecyduję się na test NIFTY pro, który bada aż 94 choroby genetyczne. Wystarczy tylko pobrać krew od ciężarnej i można nawet umówić się w swoim domu.

tomala

Post autor: tomala »

W trakcie ciąży i po ciąży może zdarzyć się nietrzymanie moczu. Nie jest to nic fajnego ale jakoś trzeba sobie radzić. W stacjonarnych aptekach DOZ kupicie akcesoria niezbędne przy nietrzymaniu moczu - takie jak wkładki i pieluchomajtki.

rezo

Post autor: rezo »

Szukając informacji na temat zdrowia ginekologicznego, warto zwrócić uwagę na różne metody antykoncepcji. leki antykoncepcyjne są jedną z najczęściej stosowanych opcji, które pozwalają na skuteczne zapobieganie niechcianej ciąży. Zawsze warto skonsultować się ze specjalistą, aby dowiedzieć się więcej o możliwych korzyściach i potencjalnych skutkach ubocznych.

ODPOWIEDZ