Mieszkania deweloperskie

elzunia54

Re: Mieszkania deweloperskie

Post autor: elzunia54 »

Spotkaliście się kiedyś z czymś takim, jak mieszkanie dla pracownika? Oczywiście mowa tutaj o wynajmie mieszkania swoim pracownikom i dostępne są tutaj różne warianty. O tych wszystkich wariantach najlepiej przeczytać na stronie https://nowiny.gliwice.pl/mieszkanie-dl ... y-prywatny , bo wszystko jest dobrze wyjaśnione.

arkini

Post autor: arkini »

Potrzebna mi będzie kopalnia kruszywa, bo szykuję się do większego remontu i zdaję sobie sprawę, jak ważne są dobre materiały. Zależy mi, aby kruszywo było trwałe i spełniało wymogi techniczne, bo nie chcę mieć potem problemów z jakością wykonanej pracy. Zastanawiam się też, na co szczególnie zwracać uwagę przy wyborze takiego dostawcy — czy liczy się przede wszystkim cena, dostępność, czy może certyfikaty jakości? Jeśli ktoś ma doświadczenia, dajcie znać.

kalka

Post autor: kalka »

Wyspa Korčula kusi nie tylko historią, ale też klimatem idealnym na całoroczne mieszkanie lub letni dom. Ostatnio przeglądałam oferty i natrafiłam na kilka interesujących propozycji dom wyspa korčula. Pomyślałam, że to świetna alternatywa dla osób szukających nieruchomości z duszą, z dala od tłumów turystów. Zainteresowała mnie również infrastruktura na wyspie – dostęp do sklepów, szkół czy służby zdrowia, bo to ważne przy planowaniu stałego pobytu. Może ktoś z Was mieszka tam na stałe lub często odwiedza i może podzielić się praktycznymi wskazówkami?

ODPOWIEDZ