spedycja

maklana

spedycja

Post autor: maklana »

Moja działalność gospodarcza się rozwija i chciałabym ją rozszerzyć poza granice kraju i potrzebuję dobrej firmy spedytorskiej. są wśród Was osoby biegłe w tym temacie i mogłyby mi kogoś polecić?

elzunia54

Re: spedycja

Post autor: elzunia54 »

Ekspansja na nowe rynki z całą pewnością nie należy do zadań łatwych, chociaż wiele zależy też od specyfiki danej branży, wielkości Twojej firmy, czynników jest wiele. Z całą pewnością jeśli rozważasz rozwój i rozszerzenie usług działania to wszystko trzeba dobrze przemyśleć i zaplanować. U mnie np. dobrym rozwiązaniem była inwestycja w nieruchomości komercyjne, które pozwoliły unowocześnić fabrykę i prowadzoną w niej produkcję, chociaż nie ukrywam, że lokalizacja terenu też odegrała dość istotną rolę. Jeśli poszukujesz działki na Śląsku, to sprawdź ofertę metropolis/pl/ może znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie.

novka

Re: spedycja

Post autor: novka »

Skoro jesteśmy przy temacie to przy okazji zostawię namiar na bardzo pomocny poradnik pfc24/pl/rodzaje-transportu-morskiego/ , gdzie omawiane są rodzaje transportów morskich. Myślę, że przyda się on każdej osobie, która jest zainteresowana tematem transportu

ODPOWIEDZ