Biznes Groomer

fifi15

Biznes Groomer

Post autor: fifi15 »

Jak zapatrywalibyscie się na pomysł aby otworzyć salon fryzjerski dla Psów? ja mam własnie takie plany, znalazłam juz nawet lokal w centrum Katowic. Sprzęt i akcesoria znalazłam na stronie sklep.germapol/pl/pl/degazowki.html w bardzo dobrych ofertach cenowych. Po za tym wydaje mi się że byłby na to spory popyt.

Awatar użytkownika
mistrz-jedi

Re: Biznes Groomer

Post autor: mistrz-jedi »

Te forum jest bardzo przydatne, wiele mi pomogło!
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

Awatar użytkownika
ehotelarz

Post autor: ehotelarz »

Niestety nie moge Ci pomóc.
Trzeba dokonać wielu dobrych czynów aby zbudować dobrą reputację, ale wystarczy jeden zły aby ją stracić.

agrusz

Post autor: agrusz »

Każdy pomysł jest dobry. Trzeba też korzystać z funduszy unijnych, które dają możliwość nie tylko rozwoju, ale również wprowadzenia na rynek nowych produktów czy usług. Jeśli zamierzacie starać się o taką dotację lub też już ją otrzymaliście, to tutaj edoradca/pl/kwalifikowalnosc-wydatkow-w-ramach-europejskiego-funduszu-rozwoju-regionalnego/ warto sobie zerknąć. Macie tam sporo informacji na temat jej rozliczenia.

Bomka

Post autor: Bomka »

Moim zdaniem każdy pomysł na biznes jest dobry o ile bedziemy wiedzieć jak taki biznes poprowadzić. Musimy przecież zadbać o dotarcie do klienta i o to by on łatwo trafił na nas. Dobrze jest korzystać z takich miejsc firmaster/pl/ , by wiedzieć jak dobrze i z sukcesami poprowadzić własną firme.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Bardzo interesuję się tematyką nazwijmy to biznesową i wszelki informacje z tej dziedziny mnie wciągają. Ostatnio przeglądałam bloga jednej z agencji PR i natrafiłam na następujący temat: tożsamość marki w odróżnieniu od wizerunku marki - commplace/pl/blog/tozsamosc-marki-vs-wizerunek-marki/ . W ogóle bardzo ciekawy blog a pokazanie różnicy pomiędzy tożsamością a wizerunkiem marki było bardzo dosadne i oczywiste.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Warto pomyśleć o przydatnych rozwiązaniach dla Twoich klientów. Ławeczka, kosz betonowy czy stojak na rowery na pewno będą miłym gestem w ich stronę. Bardzo ciekawą ofertę przygotował producent JUMAT. Naprawdę każdy w jego ofercie znajdzie coś dla siebie.

ina83

Post autor: ina83 »

Pewnie, że takie narzędzie się przydadzą. Współpraca z klientem jest mega ważna. Dlatego uważam, że warto skorzystać z funkcjonalności jakie daje system rezerwacji online Bookero. Fajny, przyjazny, łatwy do integracji z fb i stroną www firmy. Warto poczytać o jego możliwościach i wykorzystać w praktyce.

novka

Post autor: novka »

Moim zdaniem ciekawym pomysłem na biznes jest kurier franczyza . Jeśli nie słyszeliście to warto poczytać. Można w lokalu przyjmować i wydawać paczki i czerpać z tego dochód. Model współpracy jest przejrzysty

kalka

Post autor: kalka »

To nieoczekiwany biznes, więc może uda wam się inwestycja w startup . Kto wie, może znajdziecie kogoś, kto dołoży Wam do różnych zadań, albo kto pomoże Wam chociażby na początku? Nie ma to jak pomoc, a wy, spłacając kapitał i odsetki inwestora, pozwalacie mu ogólnie zarobić.

ODPOWIEDZ