Auto – kupić czy wynająć?

Doris

Auto – kupić czy wynająć?

Post autor: Doris »

Cześć, od dłuższego czasu nasza rodzina czuje, że przydałby się nam samochód. Ale wiadomo, że zakup jest drogi, a ceny cały czas idą w górę. Pomyślałam o wynajmie. Trafiłam na tę ofertę z Mławy beep.rent/wypozyczalnia/miasto/wypozyczalnia-samochodow-mlawa . Mają rozbudowaną flotę, a ich auta należą do osób prywatnych, dlatego jest taniej. Ich punkty znajdziecie w całej Polsce. Co sądzicie, lepiej kupić czy wynająć?

elzunia54

Re: Auto – kupić czy wynająć?

Post autor: elzunia54 »

Ja zdecydowałem się na zakup auta jednak a nie wynajem. Niedługo je odbieram ale muszę jeszcze polisę ac i oc znaleźć fajną. Ta beesafe/pl/ oferta wysłana mi przez znajomego całkiem fajna jest z tego co widziałam.

bulba

Post autor: bulba »

Nie wiem czy bym chciala wynajmowac.. wolalabym juz chyba kupic jakies uzywane, wlasnie sie rozgladalam ostatnio i widzialam w salonie Inter welm kilka ciekawych propozycji

rollo

Post autor: rollo »

Chyba każdy woli nowe samochody z salonu niż z te używane. Ostatnio odwiedziłem salon Porsche Centrum Sopot w poszukiwaniu idealnego samochodu i wiem są tam też samochody używane z gwarancją porsche approved, na te warto też zwrócić uwagę

rollo

Post autor: rollo »

można też zdecydować się na wynajem długoterminowy

adamowska

Post autor: adamowska »

Faktycznie, masz rację, można się zdecydować na wynajem długoterminowy i Wypożyczalnia samochodów Warszawa ma bardzo dobrą ofertę pod tym względem bo cena staruje już od 59zł za dobę

ODPOWIEDZ