Rozwój przedsiębiorstwa po kryzysie
Rozwój przedsiębiorstwa po kryzysie
Hej, tak jak w temacie... Zastanawiam się jak skutecznie rozwinąć swoje przedsiębiorstwo po kryzysie. Znacie się na tym i możecie dać jakieś skuteczne porady? A może znacie ciekawe artykuły na ten temat? Mój znajomy podsunął mi wczoraj taki link https://www.radioem.pl/doc/6344474.Rozw ... o-kryzysie . Co o nim sądzicie? Faktycznie warto z niego skorzystać?
historię piszą bez wątpienia ci, co przeżyli, ale legendę - która zawsze okazuje się najważniejsza - piszą, choć nie na papierze, ci, co umieli umrzeć
Re: Rozwój przedsiębiorstwa po kryzysie
Warto stawiać na rozwój. Jest to niezwykle ważne. Tylko w ten sposób można dogonić czy też wyprzedzić konkurencję. Tutaj edoradca/pl/konkursy/design-dla-przedsiebiorcow-dostepnosc-plus/ warto sobie zerknąć. Można tam sobie poczytać o różnych dofinansowaniach, dotacjach czy konkursach, w których można pozyskać środki na konkretny cel i w ten sposób się rozwijać.
Warto też sprawdzać zwłaszcza nowych kontrahentów i najprościej można to zrobić generując raport o przedsiębiorcy w BIG tygodnikprzeglad/pl/sprawdz-swojego-kontrahenta-zanim-podpiszesz-umowe/ , ja już wielokrotnie z tego korzystałam i opłacało się
Każdemu przedsiębiorcy zależy na tym, żeby jego firma dobrze prosperowała i ciągle się rozwijała - bez względu na panujące warunki. Z tego, co wiem, to może w tym pomóc na przykład ekspert rozwoju biznesu Pani Iwona Firmanty. Sądzę, że warto umówić się z nią na konsultacje
A może ktoś z Was miał już z nią kiedyś do czynienia?