Sklep internetowy

kalka

Re: Sklep internetowy

Post autor: kalka »

Czegokolwiek nie założymy, to jednak warto wiedzieć, że są rzeczy do ogarnięcia, które nam pomogą zrozumieć biznes. Jednym z nich jest to jak uniknąć podwójnego opodatkowania , bo to niestety spore koszty. Moim zdaniem będziecie mogli się zdecydować na to, co tak naprawdę Wam odpowiada.

KatC

Post autor: KatC »

Otwierając sklep internetowy warto pomyśleć o jego reklamie ;) Doskonałym sposobem promocji e-sklepu jest SEO. Tutaj jest fajny artykuł jak dzięki SEO można zwiększyć przychody nawet o 179% advist/pl/jak-zwiekszyc-przychody-esklepu-o-179-dzieki-seo/ :)

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Dla osób które chcą prowadzić sklep internetowy to ten bluemedia/pl/baza-wiedzy/blog/ecommerce/formularz-odstapienia-od-umowy-najwazniejsze-informacje artykuł polecam poczytać. Opisują tam jak wygląda formularz odstąpienia od umowy, klienci na pewno będą go wam wysyłać.

novka

Post autor: novka »

Ja natomiast polecam zapoznać sie z ofertą targos/pl/ bo tutaj znaleźc będzie mozna regulaminy do sklepów internetowych, polityki prywatności i usługi SEO. Bardzo fajny sklep, polecam

Maja

Post autor: Maja »

Jeśli chodzi o wdrożenie sklepu internetowego to wg mnie jedna osoba raczej słabo sobie z tym da radę. Za dużo jest tutaj wszelakich kombinacji, konfiguracji i wielu, także już specjalistycznych, informatycznych działań. A oprócz tego - trzeba jeszcze ogarnąć resztę działań. Może więc warto to zlecić profesjonalistom, np z firmy Vorma, niż samemu się z tym męczyć?

mind

Post autor: mind »

Mówi się tyle na temat internetów, ale ciekawi mnie tak naprawdę co to Internet światłowodowy i jak to działa, że jest lepsze, niż cokolwiek innego. Może fajnie będzie o tym pomyśleć. Co wy na to? Jakie macie w tym względzie wskazówki? Dajcie mi znać, to będzie dla mnie idealnie sensowne i dobre.

iskierka

Post autor: iskierka »

Natomiast jak chodzi o mnie, to postanowiłam mieć swój własny sklep odzieżowy i teraz zastanawiam się nad usługami https://auroracreation.pl - ponieważ oni zauważyłam, że ogarniają te wszystkiem platformy e-commerce typu Magento. Także myślę, że z ich pomocą dużo łatwiej będzie mi zacząć w tym kierunku.

ODPOWIEDZ