Biznes Groomer

rezo

Re: Biznes Groomer

Post autor: rezo »

Również myślę, że zainwestuję w startup. Moim zdaniem lepiej mieć własny biznes i być sobie samym szefem niż pracować dla kogoś. Co prawda nie jest to prosta rzecz, ale uważam, że efekt jest wart wysiłku

arkini

Post autor: arkini »

To na pewno trudny do utrzymania biznes, ale wszystko jest do ogarnięcia, jeśli jest nisza na rynku i jeśli znajdziemy odpowiednie środki na to. Ja jednak powiem wam, że dla mnie dobrym pomysłem jest zatrudnienie odpowiedniego doradcy finansowego. Przynajmniej nie będę ślepo drążyć. Na pewno biuro rachunkowe z Krakowa ksiegowakrakow/com/ jest pełne takich osób.

maklana

Post autor: maklana »

Nie orientuję się czym jest taki biznes. ale także myślę o tym by otworzyć swoją własną działalność i o tym by uniezależnić się od pracodawcy. Tak sobie czytałam i wpadłam na pomysł, że kurier franczyza to ciekawa opcja. Co o tym sądzicie?

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

A ja sprawdzam właśnie, w co inwestować długoterminowo , aby było to korzystne i aby z czasem nie straciło wszystko na swojej wartości, bo jak wiemy, sytuacje są różne i różne rzeczy mogą się zadziać. Myślę, że kluczowe jest tutaj sprawdzanie wszystkich informacji i korzystanie z tych najbardziej sprawdzonych.

Orto

Post autor: Orto »

Moim zdaniem warto stawiać na nowe technologie takie jak np. stworzenie aplikaacji mobilnej w biznesach usługowych i nie tylko. Jeśli jesteście zainteresowani, to poczytajcie tutaj: calendesk/com/pl/blog/dlaczego-warto-stworzyc-aplikacje-mobilna-dla-twojego-biznesu-uslugowego/

maklana

Post autor: maklana »

Jeśli handlujesz produktami zwierzęcymi, dobrym sposobem na zapewnienie ich odpowiedniego przechowywania jest znalezienie odpowiedniego opakowania. Przeczytaj artykuł "Przechowywanie preparatów dla zwierząt: wprowadzenie do dobrych praktyk" na https://tusochaczew.pl/pl/666_artykuly- ... aktyk.html aby zapewnić Twoim produktom odpowiednią ochronę.

ODPOWIEDZ