Praca
Re: Praca
A jak wyglądał u Was pierwszy dzień w pracy? Może podzielicie się Waszymi historiami? Co Was najbardziej zaskoczyło? Czy rozpoczęcie pracy w nowym miejscu jest dla Was w jakiś sposób stresujące? Czy raczej podchodzicie do tego na luzie?
Jeśli uda się uzyskać w pracy odpowiednią umowę, no to powinniście wiedzieć, jak wygląda kwestia urlopów. Na stronie marketingportal/pl/2022/04/15/ile-dni-urlopu-w-ciagu-roku-ma-kazda-osoba-zatrudniona-na-umowe-o-prace/ macie mnóstwo informacji, więc sobie z nich skorzystajcie, jeśli jest taka potrzeba.
Znalezienie dzisiaj pracy wcale nie jest łatwe, choć i tak jest prostsze niż jeszcze kilka lat temu. W dobie pandemii pojawiły się możliwości pracy zdalnej i wiele profesji nawet po ustaniu pandemii będzie w ten sposób pracować. Praca zdalna w IT ? - właśnie głównie wśród informatyków a dokładnie wśród programistów ten rodzaj świadczenia pracy przyjął się najbardziej.Wiele osób w swoim CV podaje ten warunek jako konieczny do podjęcia pracy w danej firmie.
Dziewczyny moim zdaniem znaleźć pracę jest właśnie całkiem łatwo
Nie wiem gdzie szukacie albo jakiej pracy szukacie ale ja znalazłam bez problemy za granicą przez stronę pracawue. Kojarzycie? Jeśli nie to zachęcam żeby tam zerknąć mają spoko napisane ogłoszenia widełki są podane i inne dodatki jakie można uzyskać. Oczywiście jeśli tylko interesuje was praca poza krajem
Osobiście namawiam, ja jestem bardziej niż zadowolona

W sumie mamy dzisiaj takie czasy, że ludzie nawet sporo zarabiają na pracy w sieci. Przykładowo będąc aktywnym na portalach społecznościowych itd. Zresztą co tutaj dużo będę pisać, tutaj https://funkymedia.pl/marketing/media-s ... nia-z-domu możecie odkryć sekrety tiktoka.
- Majkelowski
Gdzie najlepiej szukać pracy?
Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością zapierających dech chwil
Ofert pracy jest wiele -wszystko zależy co szukacie... Jak chodzi o mnie, to zainteresowała mnie praca opieka niemcy i chyba pójdę w tym kierunku. Przyda mi się nowe doświadczenie, ale i na pewno płaca będzie dużo lepsza, jak u nas. Także coś człowiek będzie mógł zarobić..