Praca

Kazika

Re: Praca

Post autor: Kazika »

A jak wyglądał u Was pierwszy dzień w pracy? Może podzielicie się Waszymi historiami? Co Was najbardziej zaskoczyło? Czy rozpoczęcie pracy w nowym miejscu jest dla Was w jakiś sposób stresujące? Czy raczej podchodzicie do tego na luzie?

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Jeśli uda się uzyskać w pracy odpowiednią umowę, no to powinniście wiedzieć, jak wygląda kwestia urlopów. Na stronie marketingportal/pl/2022/04/15/ile-dni-urlopu-w-ciagu-roku-ma-kazda-osoba-zatrudniona-na-umowe-o-prace/ macie mnóstwo informacji, więc sobie z nich skorzystajcie, jeśli jest taka potrzeba.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Znalezienie dzisiaj pracy wcale nie jest łatwe, choć i tak jest prostsze niż jeszcze kilka lat temu. W dobie pandemii pojawiły się możliwości pracy zdalnej i wiele profesji nawet po ustaniu pandemii będzie w ten sposób pracować. Praca zdalna w IT ? - właśnie głównie wśród informatyków a dokładnie wśród programistów ten rodzaj świadczenia pracy przyjął się najbardziej.Wiele osób w swoim CV podaje ten warunek jako konieczny do podjęcia pracy w danej firmie.

maklana

Post autor: maklana »

Faktycznie dzisiaj zdalna praca Katowice jest dużo łatwiejsza do znalezienia niż kiedyś i wiele osób na tym korzysta np. matki z dziećmi lub osoby z niepełnosprawnościami

KatC

Post autor: KatC »

Dziewczyny moim zdaniem znaleźć pracę jest właśnie całkiem łatwo ;) Nie wiem gdzie szukacie albo jakiej pracy szukacie ale ja znalazłam bez problemy za granicą przez stronę pracawue. Kojarzycie? Jeśli nie to zachęcam żeby tam zerknąć mają spoko napisane ogłoszenia widełki są podane i inne dodatki jakie można uzyskać. Oczywiście jeśli tylko interesuje was praca poza krajem ;) Osobiście namawiam, ja jestem bardziej niż zadowolona

iskierka

Post autor: iskierka »

W sumie mamy dzisiaj takie czasy, że ludzie nawet sporo zarabiają na pracy w sieci. Przykładowo będąc aktywnym na portalach społecznościowych itd. Zresztą co tutaj dużo będę pisać, tutaj https://funkymedia.pl/marketing/media-s ... nia-z-domu możecie odkryć sekrety tiktoka.

Awatar użytkownika
Majkelowski

Post autor: Majkelowski »

Gdzie najlepiej szukać pracy?
Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością zapierających dech chwil

iskierka

Post autor: iskierka »

Ofert pracy jest wiele -wszystko zależy co szukacie... Jak chodzi o mnie, to zainteresowała mnie praca opieka niemcy i chyba pójdę w tym kierunku. Przyda mi się nowe doświadczenie, ale i na pewno płaca będzie dużo lepsza, jak u nas. Także coś człowiek będzie mógł zarobić..

ODPOWIEDZ