Tani i solidny kurier

rezo

Tani i solidny kurier

Post autor: rezo »

Jak najtaniej nadawać paczki? Lepiej przez kuriera czy pocztę?

maklana

Re: Tani i solidny kurier

Post autor: maklana »

Też się zastanawiałam, gdzie jest najtańszy kurier i od znajomego dostałam namiar na ebox24/pl/tani-kurier-krajowy . Mówił, że za pośrednictwem brokera kurierskiego ceny zawsze są najkorzystniejsze, w dodatku można porównać ceny wśród różnych kurierów i to za pomocą kilku kliknięć

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Zależy mi na tym, aby zwrócić paczkę paczkomatem i aktualnie miałam z tym niemały problem. Na szczęście z pomocą strony newpolandexpress/pl/jak-zwrocic-paczke-w-paczkomacie_bcoo.a# sprawdzam, jak to zrobić, więc nie powinno być problemu. Sprawdźcie sami!

oppa

Post autor: oppa »

Skoro juz o solidnych firmach kurierskich mowa to co powiecie na Riders z Warszawy vhttps://www.riders.com.pl/ ? Ich oferta interesuje mnie przede wszystkim dlatego, że realizują przesyłki miastowe a szukamy kogoś takiego do współpracy z naszą firmą.

adamowska

Post autor: adamowska »

Jak planujesz jakąś wysyłkę kurierem albo przeprowadzkę to przyda się na pewno folia bąbelkowa żeby zabezpieczyć te rzeczy w transporcie. Nadaje się ona świetnie do takich zadań i jest niedroga

adamowska

Post autor: adamowska »

Teraz firm kurierskich i to dobrych nie brakuje ale wiele zalezy też od tego jak zapakujesz rzeczy do wysyłki i dlatego podpowiem że folia bąbelkowa bardzo Ci się przyda. Można ją zamówić w sklepie Pakolandia

ODPOWIEDZ