Wolny czas

kasiunia

Wolny czas

Post autor: kasiunia »

Jak spędzać wolny czas, każdy rozumie to inaczej. My z mężem generalnie lubimy spędzać czas aktywnie tzn, spacery albo rowery. W okresie wakacji lubimy wyjeżdżać nad wodę.Znam tez osoby, które maja bardziej statyczne hobby .Kolega z pracy pasjonuje się sztuką Leonarda da Vinci , co mnie wcale nie dziwi bo to w końcu artysta światowej sławy okresu renesansu.

arkini

Re: Wolny czas

Post autor: arkini »

Ja szukam sobie nowego hobby w wolnym czasie i mam nadzieję, że uda mi się je uskutecznić. Na razie na pewno zerkam na coś takiego jak Hologram do legitymacji studenckiej , bo wydaje mi się, że nikt z moich znajomych ich nie kolekcjonuje. A dla mnie mogłoby to być ciekawym doświadczeniem. Co wy na to?

bulba

Post autor: bulba »

a my lubimy planszówki :) z dzieciakami tez gramy. teraz niedawno zamowilam gre familijną Za górami za lasami, bardzo fajna, polega na opowiadaniu ;) bardzo fajnie wplywa na wyobraznie

ineza

Post autor: ineza »

Super! zamowilismy tą gre zachęceni poleceniami, faktycznie super sie sprawdza i swietnie moze sie bawic przy niej cala rodzina

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Co do spędzania wolnego czasu każdy z nas ma inne pomysły. Jeśli lubicie czytać i pogłębiać tym samym swoją wiedzę zachęcam do przeczytania bardzo ciekawego artykułu https://www.tvtu.pl/czy-lokale-pachinko ... kady-7627/ gdzie trafisz na informacje dotyczące spędzania wolnego czasu przez Japończyków w salonach pachinko. Warto poczytać!

Maja

Post autor: Maja »

Moim zdaniem warto aktywnie spędzać czas. Jeśli macie kogoś, kto chciałby wam towarzyszyć w uprawianiu sportu to zabierzcie go na padel https://www.kociewiak.pl/artykul/15981, ... -pomorskim . To świetna gra dla dwóch osób. Padel pozwala aktywnie spędzić czas i świetnie wpływa na poprawę kondycji.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Wolny czas oznacza często możliwości obejrzenia jakiegoś fajnego i ciekawego filmu. Mamy wiele możliwości jeśli chodzi o platformy streamingowe. Żeby dobrze obejrzeć taki film niezbędny jest doby i stabilni internet. Mogę polecić wam firmę, która od jakiegoś czasu pojawiła się na rynku - to firma inea , w której oprócz internetu można także zamówić telewizję.

iskierka

Post autor: iskierka »

Na pewno większość z nas lubi wolny czas spędzić przed telewizorem ;). No, ale nie zawsze człowiek wie - jaki film włączyć? Ja też miałam taki dylemat, ale teraz znalazłam artykuł https://funkymedia.pl/rozrywka/kultowe- ... rzeba-znac - gdzie można znaleźć polecane filmy, które powstały na podstawie książek. Super..

novka

Post autor: novka »

Jeśli chodzi o wyjazd z dzieckiem, warto wziąć pod uwagę atrakcje dla dzieci Poznań i okolice. W tym pięknym mieście znajduje się wiele miejsc, które oferują nie tylko zabawę, ale także wartościowe doświadczenia dla najmłodszych. Park linowy na Malcie to opcja, którą warto rozważyć. Przebywanie na świeżym powietrzu, możliwość wspólnej zabawy i przezwyciężania wyzwań, to wszystko sprawi, że dziecko będzie miało nie tylko świetną zabawę, ale także będzie mogło uczyć się i rozwijać w ciekawy sposób. Wraz z rodziną można pobyć w kontakcie z naturą i spędzić niezapomniane chwile.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

co lubicie robić?

ODPOWIEDZ