Oszczędzacie robiąc zakupy na promocjach?

Iguana

Post autor: Iguana »

A jeśli tak to czy możecie mi polecić jakieś ciekawe miejsca, gdzie w sklepach mają różne zniżki atrakcyjne?
Ja aktualnie korzystam z apki ding, gdzie są fajne promocje rossmann, kaufland i innych sklepów wydających gazetki reklamowe, ale przyznam, że jeszcze chętnie bym też jakoś wyłapywała okazja tam, gdzie firmy nie wydają gazetek, a tez można trafić tanio zakupy.
Podsuniecie coś?

Kazika

Re: Oszczędzacie robiąc zakupy na promocjach?

Post autor: Kazika »

Moim zdaniem sporo można zaoszczędzić robiąc zakupy przez internet ;) Ja już powoli zaczynam kupować różne dekoracje na Boże Narodzenie, na przykład bombki świąteczne. A Wy kiedy zaczynacie robić takie zakupy?

iskierka

Post autor: iskierka »

Czasami owszem, uda mi się coś kupić o wiele taniej. Ale grunt to, aby kupić produkty wysokiej jakości. Dlatego decyduję się zawsze na zakup najlepszych artykułów. Teraz upatrzyłam sobie chociażby torebki damskie małe listonoszki u firmy Betlewski. Można tam znaleźć naprawdę niezłe cudeńka ... Możecie też sobie sprawdzić.

ineza

Post autor: ineza »

Przede wszystkim oszczędzam robiąc zakupy z głową i w sklepach które nie zdzierają z klienta :) da się kupić produkty wysokiej jakości a w cenie naprawdę atrakcyjnej. Na lovita/pl/ chociażby tak jest z bielizną

iskierka

Post autor: iskierka »

Wiecie - dzisiaj jest tak wiele produktów, najróżniejszych sklepów, że według mnie każdy znajdziecie coś dla siebie. Ja przykładowo teraz odkryłam naprawdę rewelacyjny sklep z donicami Hydroponika i planuję u nich pokupować różne doniczki, kwiaty.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Jeśli w najbliższym czasie odwiedzicie Centrum Kulturalno-Handlowe https://www.milleniumhall.pl/ , to na pewno uda się Wam zaoszczędzić i skorzystać z ciekawych promocji, ponieważ akurat kolekcje letnie są na wyprzedażach. W samym centrum skorzystacie też z kultury, aktywności oraz gastronomii.

ODPOWIEDZ