projekt mieszkania

Bomka

projekt mieszkania

Post autor: Bomka »

Ja się wzięłam sama za projektowanie. Wydaje mi się, że wtedy jest fajniejsza zabawa i urządza się nie aż tak bardzo sztywno tylko totalnie pod swój gust. Zamówiłam wiele antyram na galeriaram/pl/antyramy/ i popowieszałam wiele starych zdjęć z dzieciństwa moich rodziców i mojego. Wygląda wszystko wspaniale.

iskierka

Re: projekt mieszkania

Post autor: iskierka »

A może warto byłoby jednak pójść w kierunku domów? Zobaczcie tutaj mgprojekt/com/pl/parterowy jakie piękne możecie znaleźć projekt takie jak ten Parterowy... Moim zdaniem taki dom to naprawdę coś... I jakby nie było własny dom to ogromna swoboda, a z mieszkaniami wiadomo jak jest...
Ostatnio zmieniony wt mar 02, 2021 1:49 pm przez iskierka, łącznie zmieniany 1 raz.

Mirachu

Post autor: Mirachu »

Dziś urządzam swoje drugie mieszkanie i wiem, że z całą skorzystam z pomocy projektantów wnętrz. Nie zrobiłam tego za pierwszym razem i ciągle musiałam cos poprawiać. Teraz będę miała ładne i funkcjonalne mieszkanie. Myślę, że każdy kto pozna z bliska efekty pracy projektantów np. DreamDesign nie będzie już samodzielnie projektować swojego mieszkania dreamdesign.net/pl/portfolio/521-relax-room-katowice/
Obrazek

kleszczyk

Post autor: kleszczyk »

Urządzanie mieszkania to wbrew pozorom dość trudne zadanie. Bo jednak bardziej zależy nam na nowocześnie urządzonym mieszkaniu niż praktycznym. Dlatego też każdy przegląda różne strony w celu znalezienia jakieś inspiracji. I tak też ja robiłam i natrafiłam na takie panele winylowe sklepmo/pl/firm-pol-1591734582-Charme-Parquet.html Nie powiem bo całkiem nieźle się prezentują, ale czy jest to rozwiązanie praktyczne?

fifi15

Post autor: fifi15 »

Jak chcesz projekt gotowy to szukaj w necie, jest bardzo dużo interesujących firm, ja w ten sposób znalazłem ofertę na projekt domu tutaj archeton/pl/ Firm projektujących jest wiele i nie trudno trafic na fachowców wiec powinieneś sobie poradzic z tym zadaniem bez problemu.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Na stronie ifm-meble/com/meble/sofy/ dostępna jest sofa dwuosobowa z funkcją spania i ja właśnie nad taką się zastanawiam. Wydaje mi się, że będzie to dla mnie idealna propozycja, z tego względu, że nie mam dużo miejsca, a taka opcja plus dodatkowy fotel zawsze może mi się przydać.

tomala

Post autor: tomala »

A może zainteresują Was także nowe mieszkania lublin: https://zagieldom.pl/ ? Moim zdaniem ten deweloper ma bardzo ciekawe propozycje jeśli chodzi o zakup mieszkania. Uważam, że wybierzecie u nich ofertę dla siebie.

novka

Post autor: novka »

Myśląc o nowoczesnych rozwiązaniach w urządzaniu wnętrz, Formatki lakierowane zasługują na szczególną uwagę. Uważam, że ich elegancki wygląd oraz łatwość w utrzymaniu czystości to niewątpliwe atuty. W kontekście aranżacji, można pomyśleć o zastosowaniu ich w meblach do przechowywania, co dotyczy zarówno przestrzeni domowej, jak i biurowej. Ciekawym pomysłem może być połączenie ich z naturalnymi materiałami, co stworzy harmonijną całość.

ODPOWIEDZ