Przebieg zakażenia się koronawirusem

Awatar użytkownika
Riera58

Przebieg zakażenia się koronawirusem

Post autor: Riera58 »

Wiecie może jak wygląda przebieg zakażenia się koronawirusem? Ostatnio szukam informacji na ten temat. Zależy mi na tym, żeby były one oczywiście rzetelne. Możecie polecić jakiś tekst albo artykuł? Wczoraj poszperałem trochę w internecie i trafiłem na tą stronę https://www.adamed.expert/artykuly/szcz ... pie-ryzyka . Myślicie, że warto z niej skorzystać?
Walka ciała z duchem to jedna z największych tragedii naszego życia.

Bielawa

Re: Przebieg zakażenia się koronawirusem

Post autor: Bielawa »

To niestety wszystko prawda. Koronasceptyków powinno się zaprosić do pracy w szpitalach covidowych. U nas wszyscy się pilnują. Zasada DDM jest na pierwszym miejscu. W pracy dezynfekujemy wszystkie przestrzenie, gdzie przychodzą klienci. Mamy nowy środek do samodzielnego zamgławiania, bez konieczności zapraszania firmy ze specjalistycznym sprzętem. To EpidAir epidair/com/ Dzięki zastosowaniu specjalnego atomizera produkt nadaje się do dezynfekcji dużych powierzchni. Zasięg dozowania preparatu wynosi ponad 4m. Okres wyłączenia dezynfekowanej powierzchni z użytkowania: 10 min.
Obrazek

grazka

Post autor: grazka »

U mnie lekarz podejrzewał że zostałam zakarzona koronawirusem, miałam kilka dni gorączki, źle się czułam itd, na szczęście test wyszedł negatywnie, nie wiem jak to jest z tymi objawami a czytałam tutaj polmed/pl/zdrowie/jakie-objawy-koronawirusa-sa-obserwowane-u-pacjentow/ jakie sa konkretne objawy, i na szczęście nie miałam wszystkich z tych wymienionych.

agrusz

Post autor: agrusz »

Prawda jest taka, że u każdego inaczej przebiega ta choroba. Również jej objawy są różne. Właśnie dlatego, jeśli zauważycie u siebie coś niepokojącego, to warto udać się na testy. Jeśli lekarz nie da wam skierowania, to prywatnie można taki test wykonać tutaj testujemy.org/test-na-koronawirusa-w-mobilnym-punkcie/ w punkcie mobilnym.

ODPOWIEDZ