Medycyna estetyczna

iskierka

Re: Medycyna estetyczna

Post autor: iskierka »

A czy kojarzycie takie miejsce, jak klinika estetyczna Zakrzewscy ? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym czy tam właśnie zapisać się na zabieg odmładzający, czy warto właśnie do nich się zapisać? Czy ktoś z was może korzystał już z ich usług?

rezo

Post autor: rezo »

Dzień dobry! Może ktoś doradzić w sprawie medycyna estetyczna białystok? Przeprowadziłam się niedawno i potrzebuję gabinetu specjalizującego się w zabiegach anti-aging. Najlepiej z certyfikatami i dobrym sprzętem. Jakie miejsca warto sprawdzić? Szczególnie zależy mi na zabiegach laserowych i peelingach medycznych. Z góry dziękuję za konkretne rekomendacje!

oppa

Post autor: oppa »

a jakie kliniki medycyny estetycznej w Warszawie jesteście w stanie polecić ? to będzie moja pierwsza wizyta w takim miejscu :) Na ten moment skłaniam się ku Sferze na Alejach Jerozolimskich, Kojarzycie ? warto się do nich zapisać ?

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Z pewnością interesują nas wszystkich opinie o lekarzach . Często jest tak ,że zanim udamy się do lekarza specjalisty wcześniej szukamy opinii na ich temat w internecie ale czy wiecie kto ponosi odpowiedzialność za treść tych opinii ? Warto się tego dowiedzieć zanim umieści się w internecie nieprawdziwą albo krzywdzącą opinię o lekarzu lub jakieś palcówce medycznej.

mind

Post autor: mind »

Od dłuższego czasu zmagam się z przebarwieniami i rozszerzonymi porami. Nic mi nie pomagało. Przeszukiwałam internet i trafiłam na klinikę Artederm — https://artederm.pl/oferta/urzadzenia-h ... y-lavieen/. Bardzo podoba mi się to, że podchodzą do pacjenta kompleksowo, a lekarze są zawsze dostępni, gdyby pojawiły się jakieś pytania. Czy ktoś z Was skorzystał już z zabiegów laserem tulowym LAVIEEN i może podzielić się opinią?

fifi15

Post autor: fifi15 »

Medycyna estetyczna to świetne rozwiązanie dla osób które chcą się odmłodzić. Oczywiście potrzebna jest dobra klinika którą prowadzi renomowany specjalista. Interesuje cię medycyna estetyczna Łódź ma taka klinikę https://silverclinic.pl/ która oferuje zabiegi laseroterapii, liftingu twarzy czy botoksu.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Jeśli chodzi o wyposażenie gabinetów w sprzęt do medycyny estetycznej, warto zwrócić uwagę na nowoczesne urządzenia, które gwarantują innowacyjność i medyczną jakość. Dobrze jest poznać rozwiązania oferowane przez zaufanych producentów. Z takich rzeczy https://btlaesthetics.pl/ to na pewno ciekawa opcja dla profesjonalistów poszukujących sprzętu. Natknęłam się tam na wiele ciekawych informacji.

ODPOWIEDZ