Portal dla kobiet
Portal dla kobiet
Zbyt długo zajmowałam się wszystkimi i wszystkim, zapominając o własnych potrzebach. Zaczęłam szukać nawet w sieci różnych porad i wskazówek, aby nauczyć się jak doceniać samą siebie. Chciałabym rozwijać się intelektualnie, a zupełnie nie wiedziałam, od czego zacząć. Z pomocą przyszedł mi kobiecy portal My-V. To wspaniałe miejsce dla nas kobiet, które pomaga zdefiniować i spełnić nasze cele. Powinnyście również poznać tą stronę 

Re: Portal dla kobiet
Kobiety często zapominają o sobie,już tak mamy,że bardziej troszczymy się o rodzinę niż o same siebie.Zbliża się Dzień Kobiet,a to idealny moment na to by samej sobie sprawić przydatny,wymarzony upominek.Sporo ciekawych propozycji, inspiracji można znaleźć na Ceneo ceneo/pl/Prezenty-Dzien_Kobiet
raz na jakiś czas,warto postawić na swoim,warto też pokazać rodzinie,że też jesteśmy bardzo ważne i potrzebujemy chwili na odpoczynek i spędzanie czasu z samymi sobą.
raz na jakiś czas,warto postawić na swoim,warto też pokazać rodzinie,że też jesteśmy bardzo ważne i potrzebujemy chwili na odpoczynek i spędzanie czasu z samymi sobą.