Kupowaliście może lane perfumy kiedyś?
Kupiłbym żonce, ale nie chce żeby mnie posądziła o oszczedzanie na niej he he
dobre są?
Kupowaliście może lane perfumy kiedyś?
-
Re: Kupowaliście może lane perfumy kiedyś?
A to lane perfumy znaczą że oszczędzasz?
Nie powiedziałabym... nie dość że często dostaje się w lepszej cenie, to jeszcze markowe można ta droga kupić bez problemu:)
Sprawdź sobie na e-swiatperfum/pl/ ceny takich perfum lanych i porównaj z oryginałem to zobaczysz że to nie jest oszczedzania, a logiczne myślenie pod tytułem po co płacić więcej?
Nie powiedziałabym... nie dość że często dostaje się w lepszej cenie, to jeszcze markowe można ta droga kupić bez problemu:)
Sprawdź sobie na e-swiatperfum/pl/ ceny takich perfum lanych i porównaj z oryginałem to zobaczysz że to nie jest oszczedzania, a logiczne myślenie pod tytułem po co płacić więcej?
Warto poszukać w internecie sklepów internetowych. Tam znajdziesz dużo takich ofert.
"Plotki są rodzajem wzajemnego zjadania się."
A co to w ogóle oznacza te "lane" perfumy? Bo mi się to kojarzy z rozcieńczanymi perfumami więc raczej takich bym nie kupowała. Ja tam wolę wydać więcej ale kupić bardzo dobrej i znanej marki perfumy. Tym bardziej, że w internecie możemy znaleźć dobre perfumy w dobrych cenach. Moja sąsiadka zamawia stąd perfumesco/pl/woda-perfumowana-dla-kobiet perfumy i jest z tego bardzo zadowolona
A skoro już o perfumach mowa, to jakie Waszym zdaniem są najlepsze perfumy damskie? Ja trafiłam ostatnio na fajny ranking na stronie internetowej francuskieperfumy/pl/blog/porady/perfumy-damskie-ranking. Polecam się z nim zapoznać, może będą tam również i Wasze ulubione zapachy 

-
Tak!
Ale chyba najbardziej lubię markowe perfumy, zwłaszcza Black Opium, które kupuję na perfumetki/pl/yves-saint-laurent-black-opium.html 

Nie, ale w Odlewkach Perfum widziałam, że można coś takiego dostać. Ja też patrzę na próbki perfum odlewkiperfum/pl/ , bo wydaje mi się, że najlepiej tak spróbować. A potem człowiek, mając wybór, wybierze sobie to, co jest dla niego najlepsze. I wtedy ostatecznie kupię to, co trzeba będzie.