Kupowaliście może lane perfumy kiedyś?

Zapracowany

Post autor: Zapracowany »

Kupiłbym żonce, ale nie chce żeby mnie posądziła o oszczedzanie na niej he he
dobre są?

Iguana

Re: Kupowaliście może lane perfumy kiedyś?

Post autor: Iguana »

A to lane perfumy znaczą że oszczędzasz?
Nie powiedziałabym... nie dość że często dostaje się w lepszej cenie, to jeszcze markowe można ta droga kupić bez problemu:)
Sprawdź sobie na e-swiatperfum/pl/ ceny takich perfum lanych i porównaj z oryginałem to zobaczysz że to nie jest oszczedzania, a logiczne myślenie pod tytułem po co płacić więcej?

Awatar użytkownika
Eraia56

Post autor: Eraia56 »

Warto poszukać w internecie sklepów internetowych. Tam znajdziesz dużo takich ofert.
"Plotki są rodzajem wzajemnego zjadania się."

lasek

Post autor: lasek »

A co to w ogóle oznacza te "lane" perfumy? Bo mi się to kojarzy z rozcieńczanymi perfumami więc raczej takich bym nie kupowała. Ja tam wolę wydać więcej ale kupić bardzo dobrej i znanej marki perfumy. Tym bardziej, że w internecie możemy znaleźć dobre perfumy w dobrych cenach. Moja sąsiadka zamawia stąd perfumesco/pl/woda-perfumowana-dla-kobiet perfumy i jest z tego bardzo zadowolona

Kazika

Post autor: Kazika »

A skoro już o perfumach mowa, to jakie Waszym zdaniem są najlepsze perfumy damskie? Ja trafiłam ostatnio na fajny ranking na stronie internetowej francuskieperfumy/pl/blog/porady/perfumy-damskie-ranking. Polecam się z nim zapoznać, może będą tam również i Wasze ulubione zapachy :)

jolanta4060

Post autor: jolanta4060 »

Tak! :) Ale chyba najbardziej lubię markowe perfumy, zwłaszcza Black Opium, które kupuję na perfumetki/pl/yves-saint-laurent-black-opium.html :)

mind

Post autor: mind »

Nie, ale w Odlewkach Perfum widziałam, że można coś takiego dostać. Ja też patrzę na próbki perfum odlewkiperfum/pl/ , bo wydaje mi się, że najlepiej tak spróbować. A potem człowiek, mając wybór, wybierze sobie to, co jest dla niego najlepsze. I wtedy ostatecznie kupię to, co trzeba będzie.

ODPOWIEDZ