Zabawki dla dzieci

Awatar użytkownika
Galxa56

Zabawki dla dzieci

Post autor: Galxa56 »

Hejka! Zastanawiam się ostatnio nad zakupem zabawki dla dziecka, jednak kompletnie nie wiem na jaki sklep się zdecydować. Macie może jakieś swoje ulubione propozycje? Wczoraj przeszukując internet w tym celu trafiłem na taką stronę https://www.landtoys.pl/pl/c/KUCHNIE-I- ... IA-AGD/372 . Posiadają oni naprawdę szeroki wybór zabawek. Co o tym myślicie? Dajcie znać, dzięki!
historię piszą bez wątpienia ci, co przeżyli, ale legendę - która zawsze okazuje się najważniejsza - piszą, choć nie na papierze, ci, co umieli umrzeć

lasek

Re: Zabawki dla dzieci

Post autor: lasek »

Hej. Jeśli chodzi o zabawki dla dzieci to nie sądziłam, że jest ich tak ogromny wybór. Do tej pory nie interesowałam się tym, ale odkąd zostałam mamą to bez przerwy szukam jakieś edukacyjnej zabawki dla synka. I tak też znalazłam mata dla dzieci sklep internetowy babyandmam/pl/maty-edukacyjne gdzie mają bardzo dużo fajnych takich mat. Uważam, że zakup takiej maty ma bardzo wiele pozytywnych zalet także z pewnością taką zakupię

Ninna34

Post autor: Ninna34 »

Jak dla mnie zawsze zamiast kolejnej zabawki warto podarować dziecku książkę w tematyce, którą dziecko akurat się interesuje (np. star wars książki - egmont/pl/seria/STAR-WARS,s,625683). W ten sposób zachęcimy dziecko do czytania i rozwijania zarówno umiejętności czytania jak i wyobraźni.

Felka

Post autor: Felka »

A w jakim wieku jest dziecko? Dziewczynka czy chłopiec? Jaki masz budżet? Napisz, a wtedy łatwiej będzie doradzić coś konkretnego. Na przykładzie mojego bratanka mogę powiedzieć, że chłopcy bardzo lubią klocki lego. Na rynku jest wiele modeli - tu masz na przykład popularny ostatnio Lego Minecraft zabawkiiszkola/pl/pl/p/BITWA-O-CZERWONY-KAMIEN/11688 . Z pewnością coś wybierzesz.

Mika

Post autor: Mika »

A co myślicie o strojach dla dzieci? Moja córka uwielbia przebierać się w różne stroje i odgrywać role. Ostatnio padło na ESLĘ z Krainy Lodu ;) Sukienka Elsa dostępna na stronie hopki/pl/29-sukienki-elsy bardzo się jej spodobała. Mają różnorodny wybór ubranek. strojów więc może coś takiego na prezent będzie dobrym pomysłem?

akacja56

Post autor: akacja56 »

Jak szukasz czegoś konkretnego to zerknij na oferty do klocki drewniane . Mają tam spory wybór godny uwagi. Każdy znajdzie coś wyjątkowego dla Siebie. Sklep z zabawkami tego typu zawsze ma różne propozycje dla grup wiekowych.

ina83

Post autor: ina83 »

Obecnie można znaleźć wiele sklepów z zabawkami edukacyjnymi. Ale najlepiej stawiać na jakość. Słyszałam, że zabawki montessori cieszą się dużą popularnością. Widziałam, że mają takie na tulisie/pl. Sklep ma w ofercie też artykuły do karmienia, kosmetyki dla mam i dzieci czy książki. Ceny są przystępne, więc można zrobić większe zakupy. Marka przekazuje część z każdej transakcji na cele charytatywne dla dzieci.

tomala

Post autor: tomala »

Zajrzyj sobie na blog psiegonajlepszego/pl/co-daja-dzieciom-ksiazki-z-okienkami/ . To kopalnia inspiracji jeśli chodzi o książki - nie tylko dla dzieci. Znajdziesz tam informacje na temat tego, jakie książki są obecnie najbardziej popularne.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Ja szukam pomysłu na prezent dla noworodka. Moja kuzynka urodziła kilka dni temu i chciałabym kupić coś dla maleństwa. Ubranek pewnie ma już dużo, bo każdy kupuje je w prezencie. Myślałam o czymś praktycznym i wpadłam na pomysł, że kupię szumisia whisbear/com/pl/blog/leniwiec-e-zzy-od-whisbear-na-polskiej-wystawie-gospodarczej/ . Leniwiec E-zzy jest sterowany przez aplikację, a oprócz szumu, może pełnić również funkcję monitorowania snu dziecka. Moim zdaniem, młodym rodzicom napewno się przyda.

fifi15

Post autor: fifi15 »

Jak już mowa o zabawkach to ja ostatnio postanowiłam zainwestować w coś większego i zdecydowałam się na suche baseny z kulkami. Udało mi się znaleźć bardzo ciekawą ofertę pod tym względem na stronie sklepu minibe.eu i jeżeli również jesteście czymś takim zainteresowani to koniecznie sobie tam zerknijcie.

ODPOWIEDZ