Wybór soczewek

Awatar użytkownika
Galxa56

Wybór soczewek

Post autor: Galxa56 »

Hej, czy ktoś z was nosi soczewki? Ostatni okulary zaczynają mi przeszkadzać podczas pracy i zastanawiam się nad właśnie soczewkami. Zależy mi na tym, żeby nie spędzać dużo czasy nad ich codzienną pielęgnacją. Zastanawiam się nad takimi soczewkami Proclear 1day w Szkla.com . Może ktoś z was je kupował? Opinie na ich temat są bardzo dobre a sama cena jest atrakcyjna. Myślicie, że warto się skusić? Siostra poleciła mi te soczewki bo sama je nosi, więc myślę, że będzie to udany zakup ale chciałem się spytać jeszcze was. Co o tym sądzicie? Dajcie znać.
historię piszą bez wątpienia ci, co przeżyli, ale legendę - która zawsze okazuje się najważniejsza - piszą, choć nie na papierze, ci, co umieli umrzeć

fifi15

Re: Wybór soczewek

Post autor: fifi15 »

Jeżeli chodzi o soczewki to na pewno powinnaś szukać teraz przez internet. Na stronie jaką jest iokulary/pl/pol_m_Soczewki-Kontaktowe-1135.html znajdziesz bardzo dobrą ofertę na porzadne soczewki które będą dla Ciebie idealne, wątpie czy znajdziesz otwartego optyka w tych czasach epidemii.

niebo

Re: Wybór soczewek

Post autor: niebo »

Moja znajoma nosi te eyewear24.net/product-pol-18113-Soczewki-Kontaktowe-Acuvue-Oasys-6-szt.html i bardzo sobie je chwali od lat te same i powiedziała że lepszych nie zna i nie chce innych bo te jej najlepiej jej podpasowały. Więc jeżeli szukasz soczewek to sprawdź sobie te ona jest bardzo zadowolona.

ODPOWIEDZ