Jakie soczewki wybrać?

Awatar użytkownika
Riera58

Jakie soczewki wybrać?

Post autor: Riera58 »

Hej! Znacie może jakieś dobre i sprawdzone soczewki w atrakcyjnej cenie? Zastanawiam się nad takim zakupem już od jakiegoś czasu i szukam czegoś naprawdę porządnego. Poprzednie soczewki sprawiały, że oczy mnie swędziały i piekły, więc szukam czegoś naprawdę dobrej jakości. Macie jakieś propozycje? Moja znajoma wysłała mi taką stronę https://www.szkla.com/194_eyeye-bioxy-daily.html . Sama korzysta z tych szkieł i mówi, że jest naprawdę zadowolona z zakupu. Myślicie, że warto się na nie zdecydować? Z tego co widzę to są one stworzone z materiału niejonowego, więc są bardzo komfortowe w noszeniu. Dodatkowo ich cena jest całkiem przystępna. Dajcie znać, dzięki!
Walka ciała z duchem to jedna z największych tragedii naszego życia.

agrusz

Re: Jakie soczewki wybrać?

Post autor: agrusz »

Tutaj blikpol/pl/ warto udać się na wizytę, zbadać wzrok i dobrać odpowiednie soczewki. Ewentualnie można również porozmawiać na temat laserowej korekcji wzorku. Ta klinika wykonuje bowiem takie zabiegi. Pomyślcie o tym. Dzięki temu nic nie będzie was ograniczać. Codziennie zakładanie i zdejmowanie soczewek jest bowiem niezwykle męczące.

ODPOWIEDZ