Kalendarz ciąży

kleszczyk

Re: Kalendarz ciąży

Post autor: kleszczyk »

Oczywiście kalendarz ciąży jest bardzo ważny. Ale nie tylko o tym warto pomyśleć. Bo jednak zamierzam karmić piersią więc szukam jakiś przydatnych akcesoriów. I tak też między innymi trafiłam na tej stronie tulisie/pl/karmienie-piersia na kilka bardzo przydatnych takich rzeczy. Także z pewnością kilka takich zakupię. Bo jednak nie zapominajmy, że nasz komfort podczas karmienia także bardzo ważny jest.

lisa

Post autor: lisa »

Ja wiele pozytywnych opinii słyszałam na temat tych suplementów diety miositogyn/pl Podobno bardzo dobrze radzą sobie z rozregulowaną gospodarką hormonalną i są smaczne. Jak zacznę planowac ciążę to na pewno je zamówie.

Awatar użytkownika
Kemadas

Post autor: Kemadas »

Obecnie jestem w 15 tygodniu ciąży i zastanawiałam się, jak wygląda ciąża na tym etapie. Z pomocą przyszedł mi artykuł https://mamadha.pl/15--tydzien-ciazy--- ... sg--brzuch, na którym znajdują się przydatne informacje. Dowiedziałam się, że powinnam udać się na badania do ginekologa.
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.

tomala

Post autor: tomala »

Nie tylko pielęgnacja ciała w ciąży jest ważna. Trzeba też wiedzieć co nie co na ten temat. Bardzo dobrym rozwiązaniem jest szkoła rodzenia Białystok: cmryska/pl/bezplatna-szkola-rodzenia-w-bialymstoku/ . Polecam zapoznać się z ich ofertą.

novka

Post autor: novka »

Pamiętam jak sama tydzień po tygodniu sprawdzałam co się u mojego maleństwa rozwija. Taki kalendarz ciąży to super sprawa! W dodatko po 10. tygodniu zdecydowałam się wykonać dodatkowo badania prenatalne z racji tego, że była to ciąża po 35 roku, a w związku z tym wzrosło ryzyko wystąpienia chorób u dziecka. Dało mi ono duży spokój przez to, że nie wykazało żadnych nieprawidłowości.

tadekeloel

Post autor: tadekeloel »

Co do kalendarza ciąży, to wiecie kiedy można już poznać płeć dziecka? Znalazłam fajny artykuł dotyczący tego tematu mustela/pl/mustela-blog/kiedy-mozna-poznac-plec-dziecka :) Jak było u Was? W którym tygodniu dowiedzieliście się czy będziecie mieć chłopca czy dziewczynkę? :)

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

W każdej ciąży przyjdzie czas na kompletowanie wyprawki i powinnaś być do tego przygotowana. Jak będziesz szukała wózka, polecałabym pomyśleć o EasyGo Virage Ecco, bo jest to wózek lekki, więc sprawdzi się nawet pod koniec przygody z wózkiem, gdy dziecko będzie już cięższe.

janka

Post autor: janka »

Moim zdaniem w ciąży warto wykonać test nifty warszawa cena. Każda kobieta na pewno martwi się o zdrowie dziecka a taki test da wam trochę spokoju. Pozwala na sprawdzenie czy dziecko ma choroby genetyczne (94)! W razie nieprawidłowego wyniku w cenie testu jest konsultacja z lekarzem genetykiem, który pokieruje was dalej. Badanie nifty jest bezpieczne.

fifi15

Post autor: fifi15 »

Jeśli jesteś w ciąży to przyda się wsparcie specjalistów którzy nie tylko wykonają badania USG ale i poprowadzą ciążę. Odwiedź ten gabinet https://www.gabinetusg.com.pl/oferta-us ... brzusznej/ a tam masz pełen zakres badań USG i pewność że jesteś pod opieką świetnych specjalistów. Idealne miejsce na tego typu badania i opiekę.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Kobiety w ciąży szczególnie powinny dbać o zdrowie swoje i dziecka , bo ciąża to szczególny czas. Często z różnych powodów panie mają problemy z zajściem w ciąże, oczywiście bez pomocy lekarskiej się tutaj raczej nie obejdzie ale warto też poczytać na ten temat. Na przykład temat taki jak - ciąża przy hashimoto , może być bardzo przydatny wielu paniom.

ODPOWIEDZ