Kielce, jaki catering?
Kielce, jaki catering?
hej moi drodzy, od niedawna mieszkam w kielcach, chciałabym zaczac zamawiac diete pudełkową, ale nie wiem skąd, może ktoś ma coś godnego polecenia?
Re: Kielce, jaki catering?
O witam nasze miasto
ja zamawiam dietę od supermenu/com/pl/catering-dietetyczny-kielce/ wybrałam tą opcję wege z rybą bo osobiście nie jem mięska. Posiłki różnorodne, rzadko tak naprawdę powtarza się coś. Widać, że również dobrze są zbilansowane bo faktycznie przeróżne dania i produkty 

Moim zdaniem catering dietetyczny jest idealnym rozwiązaniem dla osób, które gotować nie mają po prostu czasu, bo jeśli macie go i możecie ogarniać to sami to chyba lepiej? Z drugiej strony dobry catering też jest spoko, trzeba tylko trafić na takie miejsce jak tu fitboxy/pl/ , by jeść smacznie i zdrowo.
Jeśli szukacie diety pudełkowej, która pozwoli zrzucić zbędne kg to mogę polecić LOVE CATERING lovecatering/pl Bardzo smaczny i skuteczny w odchudzaniu jadłospis
Też obiecałam sobie zmienić nawyki żywieniowe, ale trudno jest mi to zrobić samodzielnie, dlatego postanowiłam zamówić catering dietetyczny. Sprawdziłam sporo opinii w necie, okazało się, że polecany jest catering Nice To Fit You, zamówiłam dietę klasyczną "smart", zobaczymy