Co pijecie?
Co pijecie?
Jeżeli intryguje Cię ten temat to obligatoryjnie przeczytaj ten materiał. Z doświadczenia uważam, że odnajdziesz w tym miejscu wszystkie najpotrzebniejsze ciekawostki. Najmocniej polecam - malaczarna/com/pl .
Re: Co pijecie?
Ja uwielbiam kawę w każdej postaci więc koniecznym było sprawienie sobie porządnego ekspresu do kawy
Do tego zakupiłam komplet szklanek termicznych. Są bardzo fajnym rozwiązaniem dla smakoszy kawy, którzy lubią się delektować delikatnym jej smakiem nieco dłużej. Bardzo fajne rodzaje szklanek termicznych znajdziecie na taniomania/pl/t/szklanki-termiczne .

Też jestem kawomaniaczką i uwielbiam ją pić nawet kilka razy dziennie. Ale często nie mam czasu, żeby wypić od razu całą filiżankę. Dlatego myślę, że bardzo by mi się przydała tego typu butelka termiczna - aledobre/pl/25372,Butelka_termiczna_stalowa_pojemnosc_750_ml_czarna_matowa_Lurch.html Mogłabym wtedy pić kawę swoim tempem i zawsze ciepłą.
U mnie z kawą to tak ostrożnie, jedną dwie mogę wypić ale nie więcej, za to chętniej siegam po elektrolity, nawet chyba bardziej mi smakują niż kawa
, a też mają wpływ na poprawę koncentracji

No my to najczęściej pijemy wodę czy herbatkę z własnymi sokami. Bo tak się składa, że soki to sami robimy bo dzięki temu mamy pewność, że są one w pełni naturalne. I tak też szukając w czym można takie soki przechowywać to trafiłam na taką szklaną butelkę gwiazda coteca/pl/butelki-ozdobne-100-ml/316-butelka-gwiazda-100-ml.html która nie powiem bardzo mi się spodobała. Także na pewno takich kilka butelek dla siebie zamówię.
Najczęściej sięgam po soki. Ale nie po byle jakie. Zależy mi na jakości. Na szczęście są na rynku produkty takie jak te marki Korab Garden. Tu korabgarden/pl/pl możecie sprawdzić co mają w ofercie. Ich soki są bio, certyfikowane. Wszystkie tłoczone są na zimno i nie zawierają żadnych dodatków. Smaczne i zdrowe. Warto sprawdzić.
Ja dotychczas piłam ziółka i wodę. Ale niedawno dowiedziałam się również o wodzie alkaicznej i planuję teraz i taką kupować... Tutaj ideau/pl/ znalazłam idealną, która jest całkowicie naturalna. Także super... Jestem bardzo ciekawa jak smakuje, a także czy działa tak jak piszą.