Co pijecie?

Marzena21

Co pijecie?

Post autor: Marzena21 »

Jeżeli intryguje Cię ten temat to obligatoryjnie przeczytaj ten materiał. Z doświadczenia uważam, że odnajdziesz w tym miejscu wszystkie najpotrzebniejsze ciekawostki. Najmocniej polecam - malaczarna/com/pl .

Mika

Re: Co pijecie?

Post autor: Mika »

Ja uwielbiam kawę w każdej postaci więc koniecznym było sprawienie sobie porządnego ekspresu do kawy :) Do tego zakupiłam komplet szklanek termicznych. Są bardzo fajnym rozwiązaniem dla smakoszy kawy, którzy lubią się delektować delikatnym jej smakiem nieco dłużej. Bardzo fajne rodzaje szklanek termicznych znajdziecie na taniomania/pl/t/szklanki-termiczne .

Ninna34

Post autor: Ninna34 »

Też jestem kawomaniaczką i uwielbiam ją pić nawet kilka razy dziennie. Ale często nie mam czasu, żeby wypić od razu całą filiżankę. Dlatego myślę, że bardzo by mi się przydała tego typu butelka termiczna - aledobre/pl/25372,Butelka_termiczna_stalowa_pojemnosc_750_ml_czarna_matowa_Lurch.html Mogłabym wtedy pić kawę swoim tempem i zawsze ciepłą.

rollo

Post autor: rollo »

U mnie z kawą to tak ostrożnie, jedną dwie mogę wypić ale nie więcej, za to chętniej siegam po elektrolity, nawet chyba bardziej mi smakują niż kawa :D , a też mają wpływ na poprawę koncentracji

lasek

Post autor: lasek »

No my to najczęściej pijemy wodę czy herbatkę z własnymi sokami. Bo tak się składa, że soki to sami robimy bo dzięki temu mamy pewność, że są one w pełni naturalne. I tak też szukając w czym można takie soki przechowywać to trafiłam na taką szklaną butelkę gwiazda coteca/pl/butelki-ozdobne-100-ml/316-butelka-gwiazda-100-ml.html która nie powiem bardzo mi się spodobała. Także na pewno takich kilka butelek dla siebie zamówię.

ina83

Post autor: ina83 »

Najczęściej sięgam po soki. Ale nie po byle jakie. Zależy mi na jakości. Na szczęście są na rynku produkty takie jak te marki Korab Garden. Tu korabgarden/pl/pl możecie sprawdzić co mają w ofercie. Ich soki są bio, certyfikowane. Wszystkie tłoczone są na zimno i nie zawierają żadnych dodatków. Smaczne i zdrowe. Warto sprawdzić.

iskierka

Post autor: iskierka »

Ja dotychczas piłam ziółka i wodę. Ale niedawno dowiedziałam się również o wodzie alkaicznej i planuję teraz i taką kupować... Tutaj ideau/pl/ znalazłam idealną, która jest całkowicie naturalna. Także super... Jestem bardzo ciekawa jak smakuje, a także czy działa tak jak piszą.

ODPOWIEDZ