Płyn do soczewek
Płyn do soczewek
Mój prywatny okulista zalecił mi korzystanie z soczewek kontaktowych, które już zakupiłem. W przypadku soczewek wielodniowych obowiązkowe jest stosowanie płynu do soczewek, aby je stale nawilżać i dezynfekować przed różnymi zanieczyszczeniami czy osadami. Przeglądałem w internecie wiele ofert i znalazłem płyn https://www.szkla.com/solo-care-aqua-360-ml.html - co o nim myślicie? Wydaje się bardzo rozsądny w swojej cenie, a z tego co przeczytałem to można przechowywać w nim soczewki nawet do 30 dni nie martwiąc się o to że stracą swoje cenne właściwości - głównie na tym mi właśnie zależy.
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.
Re: Płyn do soczewek
A mój okulista uświadomił mi, że poza okulistami wzrokiem zajmują się także ortoptyści. Mam niezoperowaną przed laty wadę wzroku i właśnie w gabinecie ortoptycznym mogę podjąć rehabilitację, która jest potrzebna moim oczom. Ciekawe, że w takim gabinecie można badać i wspierać wzrok dzieci przygotowujących się do nauki w szkole. Taki gabinet mamy w Warszawie zobaczycjutro.org/gabinet-ortoptyczny-warszawa/
Re: Płyn do soczewek
A jak nie umiecie sobie dobrać odpowiednich soczewek to polecam centrum okulistyczne . Doradzą Wam tam najbardziej dla Was odpowiedni wybór soczewek. Poza tym za niewielkie pieniądze możecie sobie u nich bardzo dokładnie przebadać swój wzrok. Jak dla mnie to atrakcyjna oferta.
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.