Pomysl na prezent: perfumy zawsze w cenie?

oppa

Re: Pomysl na prezent: perfumy zawsze w cenie?

Post autor: oppa »

Myślę, ze perfumy czy biżuteria to zawsze świetny pomysł na prezent dla każdej kobiety :) Mój mąż też ostatnio poprosił mnie bym wybrała sobie coś ładnego na urodziny i zdecydowałam się na taki pierścionek z szafirem laru/pl/pierscionki/140-pierscionek-zloty-z-szafirem.html. Jest swietny, pięknie prezentuje się na dłoni :) w tym sklepie znajdziecie ogólnie bardzo duży wybór złotej biżuterii w dobrych cenach :)

Awatar użytkownika
Taheei45

Post autor: Taheei45 »

A może lepsze będą olejki CBD? Ja ze swojej strony mogę polecić ten sklep https://www.sklepzycia.pl/olejki-cbd Mają naprawdę bardzo szeroki asortyment :)
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

jolanta4060

Post autor: jolanta4060 »

A co powiecie na elegancką biżuterię? Moim zdaniem często z perfumami, a dokładniej z zapachem ciężko trafić. Postawiłabym na biżuterię taką jak ta sadva/pl/pl/40-pierscionki-pozlacane :)

Bomka

Post autor: Bomka »

Ja jestem właśnie na etapie szukania prezentu dla żony. Myślę że może jakąś biżuterie fajnie by było jej kupić. Podobno coś takiego spodoba się każdej kobiecie. A dawno nic w tym stylu jej nie kupowałem. Poradźcie mi czy np. srebrny naszyjnik z jakimś kamieniem byłby ok? Bo znalazłem taką strone ankabizuteria/pl/6-kolczyki i wydaje mi sie że ładnie to tam wygląda ale jakby jakaś kobieta chciała zerknąć i mi pomóc wybrać coś sensownego to będę mega wdzięczny. Nie jestem najlepszy w takich prezentach a chciałbym sprawić jej przyjemność.

fifi15

Post autor: fifi15 »

Perfumy to dobry pomysł ale może pomyśl o innym jak markowe okulary przeciwsłoneczne? Odwiedź sklep ioptyk/pl i tam poszukaj odpowiedni model. Jest z czego wybierać a obecnie jest masa wyprzedaży więc warto skorzystać, Okulary przeciwsłoneczne nie tylko ochronią przed promieniowaniem UV ale i dodadzą szyku stylizacji.

ODPOWIEDZ