Chrzciny
Chrzciny
Proszę polećcie jakiś lokal na przyjęcie z okazji Chrztu- w Warszawie. Kompletnie nie znam się na tym - myślałam o obiedzie dwudaniowym, deserem plus przystawki. Zna ktoś jakaś sprawdzoną restaurację? Bo zaczęłam sama się rozglądać i najbardziej moja uwagę przykuła restauracja Akademia, ktoś tam był ? Będę wdzięczna za wskazówki i porady. Nie wiem na co zwracać uwagę przy szukaniu miejsca.
Re: Chrzciny
Jeśli chodzi o chrzciny to na pewno się przyda sklep który specjalizuje się w takich uroczystościach. Odwiedź alechrzest/pl/ który od lat specjalizuje się w tej branży więc dostaniesz tam świece, ubranka czy medaliki które świetnie się sprawdzą jako prezenty. Masz tam nawet ubranka na taką uroczystość.
Re: Chrzciny
Faktem jest, że ja uwielbiam po prostu przyjmować gości, a mój mąż to taki sknera, że to brak słów. Dlatego zdecydowanie cieszę się, że to ja trzymam pieczę nad domowymi wydatkami. Nasze chrzciny Zielona Góra to będzie dopiero coś. W ogóle nie planuję niższych kosztów, tylko porządne spotkanie rodzinne. Jak trzeba będzie, sama mu z portfela kasę wyjmę.