Okulary specjalistyczne

akacja56

Okulary specjalistyczne

Post autor: akacja56 »

Czy nosicie okulary specjalistyczne np. jak słońce świeci jak macie wadę wzroku? Widziałam ciekawe takie propozycje na wokularach/pl/ i zastanawiam się czy nie jest to warte uwagi. Każdy powinien dopasować coś dla Siebie.

ina83

Re: Okulary specjalistyczne

Post autor: ina83 »

Obecnie jest bardzo szeroka oferta okularów. Zarówno tych korekcyjnych, jak i przeciwsłonecznych. Jeśli interesuje Cię ta tematyka to tutaj masz ciekawy serwis - ioptyk/pl . Znajdziesz tam chyba wszystko o okularach :) Są porady, wskazówki, informacje o kształtach czy trendach. Myślę, że to Ci się przyda. Ja od dzieciństwa nosze okulary więc dla mnie takie info jest bardzo przydatne.

grazka

Post autor: grazka »

Takich to nie noszę, pomimo że nosze okulary na codzień, ale specjalistycznych to nie, do tej pory nie miałam wiekszego problemu ze wzrokiem, a ostatnio to zamówiłam pierwszy raz okulary tutaj wokularach/pl strasznie się bałam że przyjdą takie co nie będą pasowały dla mnie ale byłam mile zaskoczona :)

fifi15

Post autor: fifi15 »

Jakiekolwiek okulary byś nie potrzebowała to najlepiej będzie jeśli odwiedzisz tą klinikę we Wrocławiu wco/com/pl/salon-optyczny/ Nie tylko zbadasz tam wzrok ale możesz też umówić się na różnego typu operacje jak korekcja laserowa lub leczenie zaćmy. Salon optyczny Wrocław pomoże ci dobrać odpowiednie szkła oraz należycie przebada wzrok.

Bomka

Post autor: Bomka »

Ja też nie mam problemów z soczewkami. Może dlatego, że przed ich używaniem wybrałam się do okulisty, który po dokładnym badaniu stwierdził, że moje oczy będą tolerowały soczewki kontaktowe. Pokazał mi też jak je zakładać i w tej chwili nie mam z tym problemu. A że nie bardzo lubię chodzić po sklepach soczewki zamawiam przez internet. Mam sprawdzony sklep optiland/pl/ w którym ceny soczewek i płynów są dużo niższe od tych w sklepach stacjonarnych. Do tego ich jakość jest też bardzo dobra.

ina83

Post autor: ina83 »

To wszystko kwestia dobory soczewek. Są takie, które ciemnieją pod wpływam promieniowania i stają się okularami przeciwsłonecznymi. Najlepiej podpytaj bezpośrednio w sklepie, gdzie sprzedają oprawki i soczewki okularowe. Na przykład wokularach/pl mają duży wybór i sporo opcji do wybory. Także z pewnością doradzą.

iskierka

Post autor: iskierka »

No, a zobaczcie sobie również tutaj jakjesczdrowo/pl/ co fajnego możecie sobie znaleźć... Ja przykładowo sporo produktów tam widziałam, łącznie właśnie z oprawkami. Wybór jest tam całkiem spory, także możecie się tam rozglądnąć, bo jest duża szansa, że znajdziecie tam coś dla siebie.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Jeśli mowa o konkretnym salonie optycznym, to powinniście się zainteresować ofertą visus-optyk/pl/ . Znajdziecie u nich zarówno okulary, jak i soczewki kontaktowe. Koniecznie powinniście się zainteresować właśnie taką ofertą, bo ważne jest to, aby dobierać właściwe rozwiązania, aby dbać o wzrok.

lisa

Post autor: lisa »

Ja po latach wróciłam do okularów. Wzrok mocno mi się pogroszył. Zastanawiałam się czy wzrok może się poprawić i ten artykuł dał mi odpowiedź https://prozdrowotni.pl/czy-wzrok-moze- ... u-okularow W grudniu mam zamiar iść do okulisty i sprawdzić czy konieczne są nowe szkła.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Ludzie mają różne wady wzroku .Na szczęście dzisiaj z większością z nich medycyna sobie już radzi. Wady wzroku w dużej części korygujemy odpowiednimi okularami. Od jakiegoś czasu bardzo dobre możliwości w kwestii korygowania wad wzroku mają także soczewki. Poznajcie szkła kontaktowe acuvue - on robią na prawdę świetną robotę. Dla wielu osób bardzo ważna jest ich największa zaleta - po prostu dyskretnie korygują wady wzroku , ale przecież ich możliwości są zdecydowanie większe. Poznajcie je.

ODPOWIEDZ