Apteka
Re: Apteka
Teraz te apteki są naprawde nieźle zaopatrzone. Ostatnio chciałam coś na ból pleców kupić i babeczka w aptece poleciła mi olfen max żel 100g , bardzo fajna cena no i dziala jak nalezy. przeszło mi raz dwa
Obecnie najlepszą apteką internetową według mnie jest e-zikoapteka/pl/ i to nie tylko ze względu na ceny ale przede wszystkim zaopatrzenie. U nich kupisz każdy lek i suplement i możesz liczyć na szybką dostawę. Przekonaj się jak łatwo można realizować recepty bez wychodzenia z domu.
W dobrej aptece internetowej zakupicie wszystko to, czego Wam potrzeba. Mi bardzo spodobała się oferta Apteki Galen: aptekagalen/pl/pharmaceris-a-zestaw-sensi-relastine-e-peptydowy-krem-napinajaco-ujedrniajacy-spf20-50ml-prebio-sensilique-prebiotyczny-plyn-micelarny-do-ekstremalnie-wrazliwej-skory-100ml . Polecam zapoznać się z nią bliżej.
Bardzo dobrze wyposażona jest apteka Nowa Farmacja. W ich ofercie można znaleźć między innymi produkty dla dzieci: nowafarmacja/pl/nestle-nan-optipro-plus-1-hm-o-mleko-poczatkowe-dla-niemowlat-od-urodzenia-800g . Polecam rzucić okiem, takie zakupy są bardzo wygodne.