Koronawirus
-
Re: Koronawirus
Sama przeszłam chorobę i bardzo pomogła mi herbatka konopna w celu wzmocnienia organizmu. Dobrej jakości herbaty konopne możecie znaleźć na alba-hemp/com/oferta/zywnosc-konopna/herbata-konopna/ 

Wydaje mi się, że lepiej zapobiegać niż leczyć. Dlatego warto zadbać o odpowiednią dezynfekcję zarówno otoczenia, jak i swoich dłoni. Nie ma z tym problemu, bo są na rynku preparaty jak np. ten manada/pl/zele/aquaselin-extreme-antybakteryjny-zel-do-rak-400-ml , które dezynfekują dłonie, mają działania antybakteryjne, a przy okazji pielęgnują. Regularne mycie rąk jest bardzo ważne, nie tylko w kontekście koronawirusa.
Niestety, koronawirus wciąż stanowi zagrożenie, a testy wciąż się dosyć często wykonuje. Jeśli nie chcecie się zarazić, to trzeba chronić organizm przed wirusami. Maska to jedno, ale jadąc za granicę dalej trzeba okazywać certyfikat albo negatywny wynik testu. Zajrzyjcie tutaj dragonmask/pl/blog/test-antygenowy-covid-19-co-to-jest-ile-kosztuje-gdzie-zrobic . Szczegółowo opisano temat. Dowiecie się też, ile kosztuje test na koronawirusa.