Przedszkole Promitis Polecacie?
Przedszkole Promitis Polecacie?
Mój syn choruje na autyzm i szukam dla niego przedszkola w którym będzie mógł się rozwijać. Co sądzicie o przedszkolu Promitis w Warszawie?
Re: Przedszkole Promitis Polecacie?
Nasz synek uczęszcza do tego przedszkola i jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni. Mają tam naprawdę wspaniałą, wykwalifikowaną kadrę. Młody jest w grupie 2-osobowej. Ma dopasowany plan nauczania pod niego i jego potrzeby. Widzę, że naprawdę bardzo łądnie się rozwija.
Chciałabym na jego temat coś powiedzieć, ale to nie placówka, którą znam. O wiele lepiej pasuje mi szkoła Pod Wielkim Dachem Nieba. To jej strona szkola-terapeutyczna/pl . Znajdziecie ją również wpisując w wyszukiwarkę hasło: Autyzm Warszawa.
Po przedszkolu moje dziecko idzie w tym roku do szkoły już, pierwszy raz. Tutaj compensa/pl/ubezpieczenie/nnw-szkolne/ właśnie czytam o ubezpieczeniach szkolnych nnw, czy waszym zdaniem warto wykupić dla mojego dziecka taką polisę?
Czy Wasze dzieciaki też zaczeły tak chorować kiedy poszły do przedszkola? Ja swojemu dziecku zaczełam podawać multilac baby bo chcę chronić jego mikrobiom w czasie kiedy przyjmuje tyle leków
Moje dzieci chodziły do żłobka, zanim poszły do przedszkola, więc swoje odchorowały wcześniej. Poza tym w przedszkolu bardzo dbają o to żeby dzieci dbały o zdrowie, mają też swoje zasady dotyczące higieny. Przedszkole jest bardzo dobrze zorganizowane. Jeśli mieszkasz w Krakowie, to możesz zainteresować się przedszkolem Przedszkolaki z naszej paki https://przedszkolakiznaszejpaki.pl