Dobre sushi
Dobre sushi
Witam! Szukam razem z żoną sprawdzonej restauracji, która oferuje świeże i pyszne sushi w swoim menu. Chodzicie do takich lokali i możecie polecić coś konkretnego? Muszę wspomnieć, że będzie to moje pierwsze sushi, więc wolałbym się nie zrazić do tej potrawy. Moja żona posiada większe doświadczenie z tymi rolkami i szukamy naprawdę dobrej restauracji. W internecie trafiliśmy na ten link sushiking/pl/. Mają oni całkiem pozytywne opinie. Warto im zaufać i się na nich zdecydować? A może macie jakieś inne propozycje? Czekam na wasze odpowiedzi, będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc!
Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura. Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić.
Re: Dobre sushi
A skąd jesteś? Ja mam namiar na świetną restaurację z sushi w Warszawie. Poszukaj Gold Sushi. Zawsze świeżo i smacznie. Sushi zrobione przez sushi masterów z doświadczeniem. W lokalu i z dostawą. Także w zestawach. Ceny świetne, a jakość świetna.
To już od Was zależy, ale moim zdaniem Rzeszowskie Słoiki restauracjarzeszowskiesloiki/pl/ to dobra opcja. Czyli albo idziecie tam na kolację, albo po prostu zamawiacie sobie jedzenie do domku. Obie możliwości są dla Was. Nie musicie się tym martwić. Nie ma tam co prawda sushi, ale inne smaczne, polskie dania.
Ja to Wam powiem, że mnie ciekawi skład oleju rzepakowego , jak i wielu innych składników, które na co dzień używam w kuchni. Widzicie, człowiek uczy się całe życie, dlatego ja dziś właśnie zamierzam się na tym skupić. Co mi poradzicie, co mi podpowiecie? Chętnie się o tym przekonam, dlatego czekam na informacje od Was.
Aj lubię jadać sushi ale jednak polską kuchnię bardziej lubię. Tutaj https://gerlach.pl/spaghetti-z-pesto-po ... i-anchovis znalazłem fajny przepis na spaghetti z pesto, jeszcze nie próbowałam takiego dania, dziś je przygotuję.
uwielbiam sushi
próbowałam nawet kiedyś robić je samodzielnie ale nie ma to jednak jak wizyta w dobrej restauracji
jeśli chodzi o Wrocław to zapiszcie sobie namiar na https://sushicorner.pl/. Warto wybrać się do lokalu albo zamówić ulubiony set z dostawą. Smacznie i niedrogo a do tego sam lokal bardzo klimatyczny