Noktowizja a hobby

Awatar użytkownika
Galxa56

Noktowizja a hobby

Post autor: Galxa56 »

Ostatnio hobbistycznie zacząłem interesować się noktowizją i zastanawia mnie to, gdzie kupować takie rzeczy. Na innych forach często pojawia się link https://epasjonaci.pl/pl/menu/noktowizja-419.html . Czy rzeczywiście jest to serwis warty zaufania? Z tego co widzę to ma mnóstwo zadowolonych klientów.
historię piszą bez wątpienia ci, co przeżyli, ale legendę - która zawsze okazuje się najważniejsza - piszą, choć nie na papierze, ci, co umieli umrzeć

mind

Re: Noktowizja a hobby

Post autor: mind »

Nie, no ja aż takiej pasji to nie mam. Raczej po prostu lubuję sie w dobrych filmach, takich jak Dywizjon 303. Historia prawdziwa ipla.tv/wideo/film/Dywizjon-303-Historia-prawdziwa/eb8c454f01c60d87dc8ba71d8b832127 widzianych na przykład na IPLI. W zasadzie ja wciąż mam tam wiele do nadrobienia, ale wydaje mi się, że jeśli nic sie w polityce strony nie zmieni, to jeszcze długo, długo, długo będę z nich korzystała.

niebo

Post autor: niebo »

JA także takiego hobby niema ale za to lubię dużo czytać ostatnio trafiła na bardzo fajne książki autora taniaksiazka/pl/autor/stephen-hawking . Autor Stephen Hawking, brytyjski astrofizyk, kosmolog, fizyk teoretyk. Urodził się 8 stycznia 1942 roku w Oksfordzie w Wielkiej Brytanii. Syn biologa dr. Franka Hawkinga i Isabel Hawking. Zmarł 14 marca 2018 roku w Cambridge w Wielkiej Brytanii. i wydał bardzo wiele ciekawych pozycji.

lisa

Post autor: lisa »

Noktowizory, broń myśliwską i wiele innych rzeczy przydatnych podczas polowań znajdziesz tutaj lowiec/com/pl/bron/bron-kulowa To portal z ogłoszeniami dla osób pasjonujących się myślistwem. Znajdziecie tam broń, optykę, samochody, psy i wiele innych rzeczy.

akacja56

Post autor: akacja56 »

Ja tam jednak wolę wyjść do kina czy teatru bo interesuje się nowościami na rynku . Wiele osób szuka takich ciekawych miejsc, na wyjście ze znajomymi, bo jednak w domu ciągle siedzieć to nie fajnie. Warto zerknąć na teatrkomedia/pl/ i pomyśleć o rozrywce tego typu.

Awatar użytkownika
Riera58

Post autor: Riera58 »

Może tu https://racegun.pl/ znajdziesz coś ciekawego pod tym kątem? Ja często robię tam zakupy i jeszcze nie miałem powodów do zmartwień. Zamówiony towar dociera szybko, a sama jakość nie pozostawia nic do życzenia. Moim zdaniem to lider jeżeli chodzi o tego typu produkty w sieci.
Walka ciała z duchem to jedna z największych tragedii naszego życia.

lasek

Post autor: lasek »

Każdy jakieś tam swoje hobby ma i rozwija się w tym kierunku. A że mój partner od jakiegoś czasu wciągnął się w różnego typu gry komputerowe to chcąc zrobić mu prezent zakupiłam stąd ekspert.ceneo/pl/gry-podobne-do-lol bardzo wciągającą grę. Nawet i mnie ona wciągnęła. Także jak widać do wszystkiego można się przekonać nawet do tego typu spędzania wolnego czasu

arkini

Post autor: arkini »

Każdego z nas interesuje coś innego i nie ma w tym niczego dziwnego. Ja wam powiem, że dla mnie taniec jest ważny, dlatego też wybieram się na takie zajęcia dance hall w Siemanko siemankostudio/pl/ . Podobno to najlepsza szkoła tańca, z zajęć można wiele wyciągnąć. Mam nadzieję, że tak jest i że się wiele nauczę.

bulba

Post autor: bulba »

Jak ktoś interesuje się strzelectwem, myslistwem, to koniecznie powinien się zaopatrzyć w dobrej jakości sprzęt profresjonalny. Jeśli oczywiście poważnie podchodzi do tematu :) Ja na przykład zamówiłem sobie niedawno monokular termowizyjny guideir/com/pl/product/monokular-termowizyjny-guide-trackir-pro-35mm/ powiem wam, że bardzo dobry i przydatny sprzęt. Nie wiem jak do tej pory mogłem funkcjonować bez tego.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Nie interesowałam się nigdy takim hobby, ale brzmi ciekawie. Ja natomiast mam nieco inną propozycję, a konkretnie jest nią mykologia. Można dowiedzieć się mnóstwo ciekawych informacji, no i oczywiście poznać ciekawe gatunki. Są grzyby, które mają niesamowite właściwości, ale nie wszystkie są legalne w naszym kraju, więc tutaj trzeba mieć właściwą wiedzę, aby nie zacząć hodować złych gatunków. Tylko do obserwacji możecie wybrać zestawy growkit .

ODPOWIEDZ