Piękny zegarek

grazka

Re: Piękny zegarek

Post autor: grazka »

Dzisiaj zegarek nie służy już tylko do odczytywania godziny. Nie myślę o dodatkowych funkcjach czy gadżetach, ale o tym, że zegarek jest jak biżuteria. Może być użyteczny ale i piękny jak sugeruje temat. Tak właśnie widzę modele, które znalazłam tutaj zegarkicentrum/pl/zegarki-vostokeurope/. Bardzo mi się podoba ta marka!

lisa

Post autor: lisa »

Dokładnie tak jest! Obecnie zegarki są traktowane jako biżuteria i dodatek do stylizacji. Mój mąż kocha zegarki. Dzisiaj zamówił sobie taki ra-ag0029n10b. Chyba mogę śmiało powiedzieć, ze ma więcej zegarków niż ja kolczyków.

ina83

Post autor: ina83 »

Jeśli chodzi o zegarki męskie to piękne modele ma marka Vostok. Sami popatrzcie marko/pl/vostok - jest w czym wybierać. Różne rozmiary kopert, typy pasków itp. Wszystkie eleganckie, stylowe i o bardzo męskim charakterze. Także jeśli zegarek męski to których z tych modeli.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Każdy ma inny gust, więc ciężko jest mi polecić Tobie coś konkretnego. Na pewno jednak polecam Ci przejrzeć używane zegarki dostępne na portalu pokato. Tutaj na pewno znajdziesz coś idealnego w rozsądnej cenie.

tomala

Post autor: tomala »

Może bardziej eksluzywny zegarek? Wydaje mi się, że taki zegarek to całkiem ponadczasowy pomysł na prezent. Rzuć okiem na zegarki omega speedmaster: wsliwinski/pl/pl/k/zegarki-omega-speedmaster . Jestem pewna, że Ci się spodobają ich propozycje.

iskierka

Post autor: iskierka »

Piękne, ale i praktyczne zegarki znajdziecie również tutaj lumen/pl/zegarki - z tymże są to produkty skierowane do seniorów, które na co dzień mają im ułatwiać funkcjonowanie. Ich zegarki są solidnie wykonane, mają duże cyfry i w dodatku też mówią po polsku.

ODPOWIEDZ