Gotowanie

elzunia54

Re: Gotowanie

Post autor: elzunia54 »

Nie umiem gotować, zawsze coś popsuje

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Do gotowania i owszem potrzebne są umiejętności ale bez dobrego wyposażenia w kuchni też nie wiele zdziałamy. Podstawową kwestią do gotowania w kuchni jest dobry piec, piekarnik itp. Jednak niezbędne nam będą także inne urządzenia pomocnicze i elementy wyposażenia, bez których nie wyobrażamy sobie funkcjonowania w kuchni. To na przykład durszlak - aledobre/pl/20668,Zestaw_durszlakow_2_sztuki_zielony_Nest_Joseph_Joseph.html .Ten element wyposażenia oprócz swoich praktycznych zastosowań może być także estetyczny.

jolanta4060

Post autor: jolanta4060 »

Uwielbiam gotować. Interesuje mnie temat zdrowego odżywiania, dlatego często szukam w sieci jakichś artykułów. Ostatnio znalazłam ciekawy na temat kaszy jawo2008/pl/blog/kasze-dlaczego-warto-je-spozywac.html. Okazało się, że ten niepozorny dodatek ma wiele wartości odżywczych. Postanowiłam włączyć go do swojej diety :)

lisa

Post autor: lisa »

Ja nie lubię gotować. Dla mnie to strata czasu. Dlatego zdecydowałam się na dietę pudełkową z primate.diet/malpie-miasta/siedlce Teraz jem smacznie i zdrowo. Mam tez czas dla siebie i udaje mi się zaoszczędzić więcej pieniędzy.

janka

Post autor: janka »

Żeby się dobrze gotowało potrzebna jest porzadna, funkcjonalna kuchnia - rmfmaxxx/pl/news/Zakupy-mebli-kuchennych-w-Salonach-Agata-opinie-i-wszystko-co-warto-o-nich-wiedziec,58608.html Ja mam kuchnię z Agata Meble i jestem z niej bardzo zadowolona. Wszystko mam pod ręką i łatwo zachować porządek w szafkach.

mind

Post autor: mind »

Teoretycznie wiem, jak gotować. Praktycznie, kilka dań mi wychodzi, ale jednak wolałabym spróbować czasem inaczej. Stąd ogólnie cieszę się, że mam coś takiego jak obiad rzeszów , żeby się nauczyć nowych rzeczy, a dodatkowo po prostu cieszyć się różnymi smakami. Ile można w końcu jeść to samo .;p .

iskierka

Post autor: iskierka »

Też lubię gotować, dlatego przede wszystkim lubię mieć dobrze wyposażoną kuchnię. Chociażby teraz planuję kupić młynki koloidalne, które doskonale się sprawdzą do rozdrabniania obierków z warzyw i owoców, skorupek jaj, gotowanego mięsa, fusów kawy, niewielkich kości. Właśnie w sklepie Gastromania/pl znalazłam coś już idealnego dla siebie.

ineza

Post autor: ineza »

My teraz kupiliśmy u alelody/pl/kategoria/granita/ syropy do granity! ale to się sprzedaje. Ogromna popularność wśrod klientów :) nie dziwie się, bo są pyszne

Maja

Post autor: Maja »

Moim zdaniem przygotowywanie potraw samodzielnie jest super. Ja bardzo lubię gotować, poza tym jak sama przygotowuję posiłki to wiem, jakiej są jakości. Oczywiście staram się kupować produkty dobre, najlepiej ekologiczne i od lokalnych dostawców. Ostatnio trafiłam na pyszne ogórki kiszone eko. Są idealne na zupę czy do sałatki. Jędrne, chrupiące i mają super smak.

iskierka

Post autor: iskierka »

A czy ktoś z was może robił tutaj grzybysuszone-sklep/pl zakupy??? Pytam, ponieważ mam na oku kilka przepisów w wykonania z wykorzystaniem grzybów leśnych, a oni właśnie mają takie produkty w ofercie. Zastanawiam się czy rzeczywiście warto tam dokonać zakupu?

ODPOWIEDZ