dentysta dobry

lasek

Re: dentysta dobry

Post autor: lasek »

Siemanko. Skoro mowa o dobrym dentyście to nie zapominajmy, że każdy dentysta powinien mieć bardzo dobrą ochronę twarzy. Zwłaszcza w takich czasach jakie mamy, czyli epidemii. Dlatego też ja staram się bardzo dobrze zabezpieczyć nie tylko siebie lecz także i pracowników. A że znalazłam osłony ochronne na twarz i to bardzo dobrej jakości w internecie to oczywiście zamówiłam takie. Bo mimo wszystko bezpieczeństwo jest bardzo ważne.

kleszczyk

Post autor: kleszczyk »

Dobrego dentystę to można znaleźć praktycznie w każdym mieście. Ale jeśli chodzi o protetyka to już jest z tym znacznie gorzej. A niestety muszę udać się właśnie do protetyka i łatwe to zadanie nie jest. Więc przeszukiwałam internet aby znaleźć coś bardziej polecanego i tak też trafiłam na tę stronę glamsmilepoland/pl/oferta/protetyka/ dzięki której umówiłam się na wizytę do dobrego protetyka i to bez wychodzenia z domu.

Awatar użytkownika
Kemadas

Post autor: Kemadas »

Dobrego dentystę na pewno znajdziecie pod tym linkiem https://www.dentyscipod1.pl/ . Sam jakiś czas temu szukałem profesjonalnych usług pod tym kątem i właśnie ta oferta wydawała się być najlepsza. Jak się okazało rzeczywiście tak było. Do dzisiaj korzystam z ich atrakcyjnych usług i jestem bardzo zadowolony.
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.

mind

Post autor: mind »

Dobry dentysta wrocław to skarb. W Pres-i-Dent na kogoś takiego wpadłam i wydaje mi się, że dla was również to będzie bardzo dobry lekarz. Możecie sprawdzić, jak radzi sobie nawet z odbudową kości, czy mikroskopowym leczeniem kanałowym.

oppa

Post autor: oppa »

jeśli chodzi o Trójmiasto to zdecydowanie polecam klinikę Platinum Dent platinum-dent/pl/. Lecze się tu u doktor Renaty już od dłuższego czasu. Super doświadczony stomatolog z ogromną wiedzą, doświadczeniem i cudownym podejściem do pacjenta :) Leczenie jest bezbolesne i skuteczne :)

grazka

Post autor: grazka »

Jak szukacie dobrego stomatologa to polecam z własnego doświadczenia gleboccy/pl/ . Ciężko mi było poszukać kogoś innego po przeprowadzce. Miałam problemy z zębami i tam pomogli mi wyjść na prostą. Cieszę się, bo mnie już nic nie boli.

Bomka

Post autor: Bomka »

Bardzo dobry jest stomatolog z Warszawy declinic/pl/implanty-zebow-co-musisz-wiedziec . Pracują tam świetni specjaliści i bez problemu wyleczą twoje zęby lub założą protezę/implanty. Ja właśnie zastanawiam się nad implantami. Moje zęby są w kiepskim stanie i chcąc nie chcąc pewnie będę musiała je usunąć.

Mika

Post autor: Mika »

Cześć kochani, jeżeli szukacie dobrego i sprawdzonego stomatologa to polecam zerknąć do jadczyk/pl/ . Ja od dłuższego czasu zwlekałam z wizytą aż w końcu ból zębów był nie do zniesienia. Podejście do pacjenta jest rewelacyjne a leczenie obyło się bez bólu.

Felka

Post autor: Felka »

Piękne zęby można zyskać dzięki licówkom. Czytałam, że duże doświadczenie ma dr Michał Rotsztejn z kliniki licowki-porcelanowe/pl/ . Posiada własną pracownię techniki dentystycznej, gdzie wykonuje licówki, dlatego zabieg ma atrakcyjną cenę. Plusem jest to, że na licówki jest roczna gwarancja, a pierwsza konsultacja jest darmowa.

lisa

Post autor: lisa »

Ja ostatnio trafiłam na przychodnia dentystyczna gdynia i chcę się tam wybrać na wizytę. Dawno nie byłam u dentsyty i chcę sprawdzić czy z moimi zębami jest wszystko ok. Aż mi wstyd przed samą sobą, że olałam wizyty.

ODPOWIEDZ