Studia
Re: Studia
Nie myślę jeszcze o studiach bo jeszcze trochę lat przede mną. na razie skupiam sie na nauce. Jak macie szkolne dzieci to poczytajcie sobie o podręcznikach podreczniki-szkolne/pl/warto-postawic-na-sprawdzone-ksiazki-przygotowujace-do-matury/ Warto zwrócić na nie uwagę z czego warto się uczyć.
ja kończę właśnie pierwszy rok studiów na kierunku pielęgniarstwo. Nie powiem, ze było łatwo ale generalnie jestem bardzo zadowolona i z kierunku i z uczelni, uczę się na Mazowieckiej Uczelni Medycznej w Warszawie. Przyjazna atmosfera, fajni ludzie, wykładowcy też ok. na plus rozsądne czesne i bardzo dobra organizacja zajęć.
Składaliście już papiery na studia? Czy w ogóle macie wybrany kierunek i uczelnię? Jeśli nie to sprawdźcie sobie jeszcze koniecznie co przygotowała Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie bo moim zdaniem ich oferta edukacyjna jest bardzo ciekawa. Zwłaszcza dla osób, które interesują kierunki inżynierskie
Niektóre książki bardzo ciężko dostać w stacjonarnych księgarniach. Gdyby nie Internet i strony typu bee/pl/13711-ksiazki-o-religii-i-religioznawstwie to miałabym problem ze znalezieniem poszczególnych tytułów
Osoby pracujące w oświacie mogą wejść na stronę ecrklex/pl/kontakt . Na podanej stronie można sobie znaleźć mnóstwo szkoleń dla Rad Pedagogicznych z zakresu prawa oświatowego, pracy oraz administracji. Poza tym dostępne są również szkolenia z zakresu RODO. Projekt ECRK Lex powstał z inicjatywy Pani Elżbiety Linowskiej i przeprowadza on szkolenia on-line. Szkolenia realizowane są w odpowiedni sposób, na właściwych warunkach i dostępne są również w wersji online dla każdego. Myślę, że bez żadnego problemu będziecie mogli takim szkoleniem się zainteresować.
Jeśli chodzi o studia i Hologramy na legitymację studencką kolekcjonerskie to teraz bez problemu można coś takiego zamówić online, uważam że będzie to świetną pamiątką czy też prezentem dla kolekcjonera
Na studia zazwyczaj idzie się aby poszerzyć swoją wiedzę i stać się specjalistą ale w przypadku lekarzy można też korzystać z możliwości jakie daje współpraca z ośrodkami badań klinicznych https://clinicalbs.com/ Tam lekarze mogą uczestniczyć w badaniach nad nowymi terapiami a jednocześnie dają szansę swoim pacjentom na dostęp do nowych form leczenia. Na pewno jest to rozwiązanie na którym zyskuje każda ze stron.
A tą Uczelnie w Warszawie znacie https://uczelniakorczaka.pl/ ? Ja studiuje tutaj pedagogike i bardzo sobie chwale, wysoki poziom kształcenia
świetna uczelniaoppa pisze: ↑śr maja 18, 2022 6:05 pmja kończę właśnie pierwszy rok studiów na kierunku pielęgniarstwo. Nie powiem, ze było łatwo ale generalnie jestem bardzo zadowolona i z kierunku i z uczelni, uczę się na Mazowieckiej Uczelni Medycznej w Warszawie. Przyjazna atmosfera, fajni ludzie, wykładowcy też ok. na plus rozsądne czesne i bardzo dobra organizacja zajęć.

No ja na studia poki co nie ide, na razie jestem na kierunku technik elektroradiolog i z tym wiaze swoją przyszlosc. https://www.collegium.com.pl/ tutaj sie ucze