Wyprawka dla dziecka

Awatar użytkownika
Taheei45

Re: Wyprawka dla dziecka

Post autor: Taheei45 »

A co byście powiedzieli na taką pościel do łóżeczka https://smyklove.pl/kategoria/posciel-do-lozeczka/ ? Jest to według Was warte rozważenia? Z góry wielkie dzięki za porady w tym zakresie tematycznym.
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Bardzo ważnym elementem wyprawki jest wózek. W moim przypadku jest nim Riko Side. Sprawdza się super, więc polecam.

tamara

Post autor: tamara »

Pomyśl także o rozszerzaniu diety malucha o słoiczki. HiPP ma świetną serię słoiczków Pierwsza Łyżeczka w czterech smakach. Są to produkty ekologiczne, bez dodatku cukru. Można je podawać dziecku już od czwartego miesiąca życia. Warto się nimi zainteresować bliżej.

novka

Post autor: novka »

Idealnie na wyprawkę zwłaszcza dla małych dzieci sprawdzą się drewniane zabawki tego typu bee/pl/9452-drewniane-zabawki . Sama kupowałam ostatnio takie zabawki i rodzicie byli bardzo zadowolonej. Tym bardziej że są to artykuły które potrafią przetrwać lata i wyglądać wciąż jak nowe

maklana

Post autor: maklana »

Mogę z własnego doświadczenia doradzić, że warto bujak dla dziecka kupić.Moja córka akurat na tym swoim uwielbia leżeć więc uważam, że zakup był bardzo dobry :)

jolanta4060

Post autor: jolanta4060 »

Wszystkie niezbędne kosmetyki dla mojego maluszka zamówiłam od Mustela/pl. Uważam, że ich produkty zasługują na zaufanie każdej mamy. Nie podrażniają są delikatne, po prostu stworzone z myślą o wrażliwej skórze noworodka. Polecam :)

tomala

Post autor: tomala »

Jeśli chodzi o mleko to u nas najlepiej sprawdza się mleko Bebilon. Na samym początku wybraliśmy Bebilon Nenatal Premium. Jest to mleko przeznaczone dla wcześniaków. Nasza córka urodziła się troszkę za wcześnie ale to mleko sprawdziło się świetnie. Mleka Bebilon kupuję zawsze w aptekach DOZ.

iskierka

Post autor: iskierka »

Ja już w sumie prawie wszystko mam co będzie mi potrzebne do wyprawki, ale mam jeszcze jeden dylemat. Jaki i gdzie kupić fotelik samochodowy dla dziecka???? Przyjrzałam się ofertom i zaciekawił mnie fotelik, który tutaj skiddou/com/kategoria-produktu/foteliki-samochodowe/ jest dostępny - co o nim sądzicie? Jak go oceniacie? Czy warto go kupić?

Awatar użytkownika
Taheei45

Post autor: Taheei45 »

A co myślicie o kupnie placu zabaw do ogródka dla dziecka? Na przykład coś takiego https://mojebambino.pl/99/Place-zabaw-ogrod ? Podobno jest to bardzo dobry pomysł i chciałbym zrobić dziecku niespodziankę. Jeżeli macie jakieś własne opinie w tym temacie to ja chętnie je poczytam. Koniecznie dajcie mi tutaj znać.
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

ina83

Post autor: ina83 »

Jeśli chodzi o ubranka do wyprawki to kliknijcie tutaj. To namiar na sklep Pinokio, gdzie jest szeroki asortyment odzieży dziecięcej. Jest też cały dział z wyprawką. Łapki, body, śpioszki - ładne modele i wzory, bezpieczne tkaniny. A do tego trwałe i w dobrej cenie. Warto sprawdzić, bo takie ubranka to must have.

ODPOWIEDZ