Zmarszczki

Awatar użytkownika
Kemadas

Zmarszczki

Post autor: Kemadas »

Od dawna zmagam się z problemem zmarszczek - znajomy zasugerował mi użycie produktu derma roller ze sklepu https://mimari.com.pl/pl/c/Derma-Rollery/221 - ma to na celu wykonanie zabiegu mezoterapii mikroigłowej metodą niechirurgiczną. Urządzenie jest tania, a efekty są naprawdę zadowalające.
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.

kalka

Re: Zmarszczki

Post autor: kalka »

W dużej mierze mam problem ze wskazaniem, co Wam pomoże, jak to się rozwiąże i na razie pod tym kątem nie wiem, w co iść. Jednak zerkam na takie artederm/pl/oferta/medycyna-estetyczna/secret-duo/ zabiegi. Podobno mi to ma pomóc. Dlatego mam nadzieję, że uda mi się na to jednoznacznie odpowiedzieć. I ja to chcę sobie powiedzieć, że ta klinika bez wątpienia jest wartościowa.

bulba88

Post autor: bulba88 »

Wiadomo, że wiele czynników wpływa na zmarszczki. Geny, dieta, pielęgnacja w domu. Ale można np. wybrać się do klinikamiracki/pl/klinika-miracki-warszawa-mokotow-aleja-wilanowska/ na zabiegi laserowe i dzięki temu opóźnić proces starzenia się skóry

daminoo

Post autor: daminoo »

na zmarszczki uzywam kremu przeciwzmarszczkowego Diamentowe lipidy. Krem nadaje mlody wyglad, wygladza skore.

bulba

Post autor: bulba »

U mnie sie sprawdza serum naprawcze, przeciwzmarszczkowe :) stosuje juz kolo roku i powiem wam, że efekt naprawde super :)

ineza

Post autor: ineza »

A gdzie takie serum naprawcze mozna kupić? Jakiś sklep masz sprawdzony?

bulba

Post autor: bulba »

Tutaj na przykład https://www.notino.pl/senelle-cosmetics ... arszczkom/ cena nie jest jakas niska, ale naprawde warto ze wzgledu na efekty :) no i warto dodac, ze serum jest mega wydajne wiec wystarcza na długo

oppa

Post autor: oppa »

nie ma chyba lepszej metody na walkę ze zmarszczkami ( tymi głębokimi) jak botoks. Sama zastanawiam się nad tego typu zabiegiem., I teraz jest pytanie - gdzie wybrać się na niego w Warszawie ? kojarzycie klinikę Sfera na Alejach Jerozolimskich, niedaleko Placu Starynkiewicza?

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Nawet jeśli jeszcze zmarszczek nie macie, to zadbajcie odpowiednio o swoją cerę, bo dzięki temu w przyszłości możecie ograniczyć ich ilość. Regeneracja, odżywienie, nawilżenie - to moim zdaniem najważniejsze właściwości kosmetyków do twarzy. Mnie ciekawi taka propozycja, jak kosmetyki Herbapol Polana.

tamara

Post autor: tamara »

Jeżeli chodzi o zabiegi odmładzające twarz i ciało to dobrym wyborem może okazać się na przykład zabieg Hifu. Jest to zabieg ujędrniający skórę, nazywa się go też zabiegiem bezinwazyjnego liftingu twarzy i ciała. Na stronie kliniki medycyny estetycznej Neonia z Krakowa można znaleźć wszystkie informacje na jego temat: https://neonia.com.pl/laseroterapia/hifu/ .

ODPOWIEDZ