urodziny dla syna
urodziny dla syna
Zastanawiałam się co mogłabym wykombinować na urodziny syna dla niego i jego kolegów. Nie wiem co mogłabym zrobić. Czytałam tutaj urodzinydzieciaka/pl/ o kilku fajnych pomysłach bo już nie wiem co wykombinować. Coś mi jeszcze podpowiecie?
Re: urodziny dla syna
Jeśli właśnie organizujecie urodziny dziecka, to na pewno powinniście pomyśleć o różnych atrakcjach. Ja ostatnio kilka ciekawych propozycji na zabawy urodzinowe dla dzieci widziałam na stronie internetowej parkhotellyson/pl/news/113. A jakie Wy macie pomysły? Jakie rozrywki według Was najlepiej zapewnić najmłodszym na takim urodzinowym przyjęciu? Co u Was najlepiej się sprawdza?
No to oczywiście potrzebny będzie prezent dla dziecka i myślę, że warto też pomyśleć tutaj o jakiś słodyczach, bo przecież dzieciaki lubią je najbardziej. Jeśli chodzi o mnie, to celowałabym w jakieś fajne cukierki, kolorowe i smaczne, bo dzieciaki takimi się zainteresują.
Zależy co lubi twój syn ale celowałabym w gry planszowe coś tego typu bee/pl/13159-gry-planszowe-i-karciane . Moja córka uwielbiam grać, co weekend siedzimy czas całą rodziną i gramy w jakieś nowe tytuły. Świetny sposób na spędzanie wspólnie czasu