Prezent dla mamy
Prezent dla mamy
Szukam ciekawego prezentu na dzień matki, jest coś co możecie polecić?
Re: Prezent dla mamy
Jak szukasz naprawdę dobrego prezentu dla mamy to polecam Ci się zainteresowac stroną jaką jest smaczajama/pl/pl/p/Kosz-Delikatesowy-Ciao-Bella/7962 Znajdziesz tutaj bardzo ładny i praktyczny kosz delikatesowy ciao bella Który będzie z pewnością idealnym prezentem na ten dzień.
Dzisiaj z tego korzystałem. To jest naprawdę dobre!
[...]ciemność nie zawsze oznacza zło, a światło nie zawsze niesie za sobą dobro
Dobrym prezentem są kosmetyki. Ostatnio trafiłam na bardzo fajny zestaw na bee/pl/bebio-ewa-chodakowska-zestaw-kosmetykow-naturalnych-chia-i-kwiat-japonskiej-wisni-eko-plecak-2-x-200-ml-75-ml-50-ml_p1363380.html . Zainteresował mnie iż jest naturalny a ja osobiście mam problem z doborem kosmetyków bo na większości jestem uczulona. A ta oferta nie dość że naturalna to jeszcze dodatkowo świetnie zapakowana idealna na prezent.
Ja to bardziej bym potrzebowała czegoś dla mamy na imieniny. Chociaż wydaje mi się, że cieszyłaby się z kosmetyków do ciała, bo codziennie używa różnych naturalnych balsamów. Widziałam takie w ofercie tego sklepu perfumesco/pl/naturalny-balsam i muszę się zastanaowić bo jest naprawdę bardzo fajny ich wybór. A może znacie już te produkty?
Niedługo imieniny mojej mamy więc musze kupić jakiś prezent. Długo zastanawiałam się nad różnymi i ostatecznie padło na prostownicę, z której wiem, że na pewno będzie zadowolona. Wczoraj przeglądałam rózne oferty w przeróżnych sklepach online i znalazłam taką prostownicę > adler/com/pl/index.php/Main/Produkt/ad_2319 z regulacją temperatury. Jestem jednak ciekawa co wy o niej sądzicie ? Będzie wystarczająca na prezent czy kupić jakiś inny model ?
Ciekawe pomysły.
A może mamie przydałby się jakiś ładny, nowy perfum? Mi na przykład bardzo spodobał się ostatnio zapach Ariana Grande, taki jak na stronie internetowej francuskieperfumy/pl/ariana-grande-perfumy-damskie. Ma bardzo elegancki i stylowy flakonik, więc wydaje mi się, że na prezent będzie się nadawał idealnie
Mama na pewno się ucieszy 

Ja w tym roku kupiłam mamie voucher do spa i tort. Poza tym zrobiłam samodzielnie piniate na cukierki według tej instrukcji zrobionerecznie/pl/jak-zrobic-piniate Mama była bardzo zadowolona z prezentów
Też macie piniaty na urodzinach? U nas to tradycja, którą bardzo lubię 

A co myślisz o ładniej bieliznie? Wydaje mi się że każda kobieta, także mama, się ucieszy
na valetta/pl/ zerknij sobie. Albo może jakaś piżamka? też są tam dostępne