Psychiatra online

deborah

Psychiatra online

Post autor: deborah »

Psychiatra online - co sądzicie o tego typu pomocy? Planuję umówić się na swoją pierwszą wizytę.

ineza

Re: Psychiatra online

Post autor: ineza »

Do samych spotkan online nie jestem za bardzo przekonana, ale moge polecic swietne centrum zdrowia psychicznego mindhealth/pl/ - maja placowki wlasciwie we wszystkich wiekszych miastach Polski, a pomoc swiadcza z najwiekszym zaangazowaniem i starannoscia

tomala

Post autor: tomala »

Porozmawiaj koniecznie z psychologiem. Możesz zdecydować się na przykład na Poradnię Zdrowia Psychicznego Empatio: psycholog-ms/pl/ . Oni udzielają porad także zdalnie. Ja bardzo dziękuję za ich pomoc, jestem bardzo zadowolona i polecam.

tamara

Post autor: tamara »

Jeśli interesuje Was tematyka psychiatrii to polecam poczytać o schizofrenii: nowafarmacja/pl/blog/schizofrenia-co-to-jest-rodzaje-i-objawy-choroby . Uważam, że warto dowiedzieć się więcej o tej chorobie.

Reatka

Post autor: Reatka »

Zależy jeszcze czy komuś odpowiada taka porada online. Niektórzy wolą spotkać się ze specjalistą na żywo. Poza tym w niektórych sytuacjach nie wystarczy takie wsparcie. Choćby w przypadku uzależnienia. Wtedy najlepiej udać się do Ośrodka Borowik, który oferuje leczenie oraz terapie.

migotka

Post autor: migotka »

Zależy jeszcze, w jakim dokładnie celu szukasz psychiatry. Ja to się zastanawiałam, czy taki specjalista może pomóc w związku z uzależnieniem. Jednak najlepiej chyba będzie skierować się do poradni, która oferuje specjalne terapie. Co myślicie na przykład o ośrodku Kryształowy Płomyk?

ODPOWIEDZ