Zdrowa karma dla psa

Awatar użytkownika
Galxa56

Zdrowa karma dla psa

Post autor: Galxa56 »

Hej! Poszukuję zdrowej karmy dla psa. Boryka się on z problemami trawiennymi, dlatego szukam sprawdzonej i dobrej karmy. Macie może jakieś swoje ulubione propozycje? Dużo dobrego słyszałem od znajomego na temat tej karmy https://weterynaryjny.pl/royal-canin-do ... p-155.html . Co o niej sądzicie? Faktycznie warto z niej skorzystać? Dajcie znać co wiecie na ten temat, dzięki za pomoc!
historię piszą bez wątpienia ci, co przeżyli, ale legendę - która zawsze okazuje się najważniejsza - piszą, choć nie na papierze, ci, co umieli umrzeć

Mika

Re: Zdrowa karma dla psa

Post autor: Mika »

Ja długo szukałam odpowiedniej karmy i znalazłam, jednak sklep zoologiczny który miałam pod blokiem poszedł do likwidacji. Koleżanka z pracy, która ma kilka psiaków poleciła mi stronę e-pazur/com/k8,psy-karma-sucha-dla-psa.html , na której znalazłam wiele znanych marek w tym moją sprawdzoną. Mają ciekawe oferty i fajne ceny dość mocno konkurencyjne w stosunku do sklepów stacjonarnych. Oprócz karmy kupuję tam również smakołyki dla mojego psiaka.

Kazika

Post autor: Kazika »

Jeśli interesuje Was zakup karmy dla Waszego czworonoga, to polecam zajrzeć do internetowego sklepu zoologicznego babuzoo/pl/. Mają tam całkiem spory wybór karm dla psów i kotów, od wiodących na rynku producentów, po całkiem atrakcyjnych cenach. Oprócz karmy możecie tam również zakupić smakołyki dla zwierzaków, zabawki i różnego rodzaju akcesoria ;)

bulba

Post autor: bulba »

a Psi Bufet znacie? :) dowoza swiezo gotowana karme :) taka dieta pudelkowa dla psów :) i dopasowana indywidualnie pod konkretnego psa

lasek

Post autor: lasek »

Zauważyłam, że jeśli chodzi o karmę dla psa to w każdym sklepie zoologicznym znajdziemy bardzo duży ich wybór. Ale ja mam problem z znalezieniem karmy dla królika. I tak znalazłam na tej stronie diawoli/pl/karma-dla-krolika-c-53_11_65.html bardzo dobrą karmę i to w dodatku zawierającą najważniejsze składniki odżywcze niezbędne do prawidłowego żywienia królików

mind

Post autor: mind »

Nie jestem fanką futrzaków, bo mój nos ich nie lubi, ale na pewno w sieci znajdziecie coś, co będzie waszym psiakom odpowiadać. Wydaje mi się jednak, że takie trzmiel/com/pl/ sklepy dla mnie są idealne. Tu znajdę wszystko do akwarium, a co najmniej jedno takie chcę mieć. Dla mnie to jest ważne.

Bomka

Post autor: Bomka »

Zanim stałam się posiadaczką psa nie sądziłam, że tak trudno będzie wybrać odpowiednią karmę dla mojego psa. Zaczęłam bardziej zgłębiać ten temat i dowiedziałam się, że muszę bardziej zwracać uwagę na skład tych karm. Dlatego ostatecznie zdecydowaliśmy się na Josera Large Breed . Skład ma dobry i przystępną cenę.

adamowska

Post autor: adamowska »

Moja mama ma psa z alergią i w tym zoopers/pl/ sklepie zamawia karmę, dlatego że tu jest duży wybór karm od wiodących producentów i można bez problemu kupić odpowiednią dla każdego psiaka

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Ja też mam psa z alergią. Świetnie się sprawdzają w takich przypadkach suplementy z CBD, bo znacznie poprawiaja jakość życia takiego psa oraz pozytywnie wpływają na jego zdrowie. Ja polecam ci te od Hempets, bo są bez psychoaktywnego THC oraz są weterynaryjne przebadane.

Kulka

Post autor: Kulka »

Nasze pupile potrzebują na co dzień dobrze zbilansowanej karmy, trzeba też uważać, żeby pies nie wyjadał jedzenia przeznaczonego dla ludzi. Ja mam dla swoich psów specjalne przysmaki, żeby nie miały ochoty na próbowanie pożywienia nie dla nich. Bardzo atrakcyjne dla nich są przysmaki z https://megan.com.pl/kategoria/psy/ Szczególnie takie kiełbaski z jeleniego mięsa.

ODPOWIEDZ