Jakie soczewki kupić?

Awatar użytkownika
Galxa56

Jakie soczewki kupić?

Post autor: Galxa56 »

Tak jak w temacie... Szukam dobrych i sprawdzonych soczewek. Znacie się na tym i możecie coś polecić sensownego? Rozmawiałem o tym wczoraj z moim znajomym, który również nosi soczewki i polecił mi on te szkła https://www.szkla.com/176_frequency-55- ... 6-szt.html . Sam je nosi od jakiegoś czasu i mówi, że są one bardzo komfortowe. Myślicie więc, że są one warte zakupu? Z tego co widzę to mają wysoki stopień uwodnienia i bardzo dobry poziom jakości widzenia. Dodatkowo ich asferyczny kształt powoduje, że są one jeszcze bardziej komfortowe. Koniecznie dajcie znać co o tym sądzicie, będę wdzięczny za odpowiedzi!
historię piszą bez wątpienia ci, co przeżyli, ale legendę - która zawsze okazuje się najważniejsza - piszą, choć nie na papierze, ci, co umieli umrzeć

kasiunia

Re: Jakie soczewki kupić?

Post autor: kasiunia »

Czy wiecie może jak zbudowane jest oko ? Ta wiedza jak się okazuje nie jest powszechnie znana ale przynajmniej podstawy na ten temat warto znać. Z pewnością przyczyni się to do zachowania większej higieny oczu. Pamiętajmy ,że wzrok jest naszym najważniejszym zmysłem , w związku z czym dbałość o oczy powinna być nielimitowana niczym innym, tylko dbałością o zdrowie.

ODPOWIEDZ