Jak dbacie o zdrowie pracowników?

Mika

Jak dbacie o zdrowie pracowników?

Post autor: Mika »

Cześć, jak dbacie o zdrowie swoich pracowników w dobie epidemii? Ja zastanawiam się wynajęciem firmy zajmującej się ozonowaniem pomieszczeń. Znajomy polecił mi firmę thermotronic/pl/ozonowanie-przemyslowe . Mają wiele lat doświadczenia w tym temacie więc jestem przekonana, że doskonale wykonają swoją robotę.

kleszczyk

Re: Jak dbacie o zdrowie pracowników?

Post autor: kleszczyk »

To jest bardzo dobre pytanie. Bo w takiej sytuacji w jakiej się znajdujemy powinniśmy bardziej zadbać o zdrowie nasze i naszych pracowników. Dlatego też my zamówiliśmy stąd ceneolokalnie/pl/warszawa/maski-przeciwpylowe-i-ochronne różnej jakości maseczki ochronne dla każdego pracownika. Bo jednak to bardzo ważne aby starać się zadbać o nasze i innych bezpieczeństwo

lasek

Post autor: lasek »

Dbanie o pracownika to chyba podstawa i to w każdej firmie. Przecież każdemu właścicielowi bardzo zależy na zdrowiu i bezpieczeństwu pracowników. Nasz szef nawet postanowił zakupić testy na covid 19 aby mieć pewność, że żaden z pracowników nie jest zarażony. Chyba ja sama zdecyduje się na zakup takich testów do domu.

fifi15

Post autor: fifi15 »

A moze ozonowanie pomieszczeń biurowych? warto by było raz dziennie przeprowadzać pełną dezynfekcję pomieszczeń. Na stronie jaką jest ozonowanie24sos/pl/oferta/ Znajdziesz bardzo dobrą ofertę firmy która z pewnością przedstawi Ci korzystne warunki. Dbaj o pracowników bo jeden może doprowadzić do zamknięcia całej firmy na kwarantannie.

Felka

Post autor: Felka »

U nas pracuje kilkunastu pracowników, ale utrzymanie odpowiedniego poziomu higieny nie musi być trudne. Czytałam niedawno, że powstał fantastyczny produkt do dezynfekcji epidair/com/ . Ma on duży wyrzut, dzięki czemu dezynfekcja jest znacznie szybsza. Można nim zdezynfekować w krótkim czasie nawet duże powierzchnie. Co ciekawe, zdezynfekowanych powierzchni nie trzeba przecierać jeszcze raz, nawet tych, które mają kontakt z żywnością.

iskierka

Post autor: iskierka »

Teraz to tym bardziej musimy zadbać o siebie i naszych pracowników. Wiadomo, jakie mamy trudne czasy. Także nie za ciekawie to wszystko wygląda. Mnie właśnie zastanawia na ile lampa bakteriobójcza przepływowa się sprawdzi do skutecznej dezynfekcji pomieszczeń. Ponoć jest to super urządzenie.

bartosz44

Post autor: bartosz44 »

Jeśli pracownicy pracują na powietrzu, to warto na pewno pomyśleć o maskach antysmogowych dla nich. One również chronią przed koronawirusem. Wydatek jest niewielki, a korzyści naprawdę sporo, bo dzięki temu unikniecie wiele zwolnień chorobowych. Zawsze warto zapobiegać, aniżeli leczyć. Tutaj urbaner/pl/pl/shop/maski~c19 macie wiele różnych masek do wyboru. Warto się tam rozejrzeć.

Doris

Post autor: Doris »

Ja uważam, że każdy pracodawca powinien zainwestować w urządzenia AeroCare do bezdotykowej dezynfekcji rąk i postawić je w firmie. Tu olleclean/pl/ takie urządzenia można kupić lub wydzierżawić. Oprócz zalet takich jak wydajność czy estetyka wykonania, są one także niezwykle funkcjonalne. Mogą zostać wyposażone w dodatkowe czujniki temperatury, które będą monitorować pracowników.

lasek

Post autor: lasek »

Moim zdaniem trzeba dbać o zdrowie swoich pracowników. Dlatego też z racji, że u nas bardzo łatwo o wszelkiego typu rany staramy się zawsze mieć w apteczce jakiś lek przyspieszający gojenie i regenerację. A że tym razem dowiedziałam się o takim leku, który ma srebro koloidalne sklepzycia/pl/niejonowe-srebro-koloidalne to zamówiłam tak na próbę. Sami się przekonamy o jego właściwościach leczniczych i nie tylko.

ineza

Post autor: ineza »

My dbamy nie tylko o zdrowie ale i o bezpieczeństwo. Na przyklad prowadzimy regularnie szkolenia ppoż warszawa - tbf/pl/ Dzięki temu mamy pewność ze w razie czego wszyscy będą wiedzieć co robić

ODPOWIEDZ