Prezent dla faceta

Awatar użytkownika
Riera58

Prezent dla faceta

Post autor: Riera58 »

Witam. Szukam sprawdzonych pomysłów na prezent dla faceta. Tu są jakieś kosmetyki do dbania o zarost barbersupply.pl Uważacie, że będzie to dobre rozwiązanie? Z góry wielkie dzięki za wszelkie propozycje w tym temacie :)
Walka ciała z duchem to jedna z największych tragedii naszego życia.

Ninna34

Re: Prezent dla faceta

Post autor: Ninna34 »

Według mnie facetom zawsze w ramach prezentu warto dawać to czego sami nie lubią sobie kupować, czyli na przykład ubrania - dstreet/pl/pol_m_Odziez-Meska_Spodnie_Chinosy-856.html Mój facet nie umie sam sobie znaleźć niczego ciekawego, więc jest zawsze zadowolony jak zrobię to za niego. Dzięki temu zawsze ma się w co ubrać i kilka różnych stylizacji do wyboru.

niebo

Post autor: niebo »

Prezent dla faceta to czasem ciężko dopasować uważam ze kosmetyki to dobry pomysł. Z moje strony pomysłem na prezent jest taniaksiazka/pl/ksieza-z-katynia-patryk-pleskot-p-1340387.html iż jedynym facetem w moim życiu jest mój syn który uwielbia czytać wszystko co jest związane w tematyce wojennej i po wojennej , dla niego bardzo dobrym prezentem była by właśnie książka. Ale wiadomo nie każdy lubi czytać to samo więc mają tam bardzo szeroki wybór literacki. Polecam sprawdzić może i ty trafisz u nich na swój odpowiedni prezent.

arkini

Post autor: arkini »

Ja nie mam większego problemu z tym, co mam mu kupić, bo on to zdecydowanie lubi sobie pobiegać, to wiem, że dla niego taka magazyn.ceneo/pl/artykuly/Maska-antysmogowa-przeglad-najlepszych-modeli maseczka, zwłaszcza teraz, będzie fajnym pomysłem na prezent. No i do tego na przykład termoaktywna koszulka i gotowe ;) .

Maja

Post autor: Maja »

Hmm a co powiecie o smartfonie? Ale nie o jakims byle jakim, ale o Iphonie? Juz jest na rynku Iphone 11 PRO! Prawdziwe monstrum! Zobaczcie zreszta sami, jaka ma specyfikacje: goldenelectronic/pl/321-iphone-11-pro - lepszy niz niektore komputery, prawda? Na takim telefonie da sie spokojnie zarowno pracowac, jak i odpoczywac:)

fifi15

Post autor: fifi15 »

Jak chcesz sprawić facetowi naprawdę dobry prezent to polecam Ci się zainteresować ofertą na stronie jaką jest protime24/pl/product-aar-59263-Zegarek-Timex-TW2U15200-Meski-Kwarcowy-Wskazowkowy.html Znajdziesz tutaj bardzo dużo ciekawych ofert na takie zegarki jak i inne marki timex i nie tylko.

niebo

Post autor: niebo »

Jest dużo różnych ciekawych prezentów dla faceta może ten pomysł Ci się spodoba. teraz jest moda na ćwiczenia więc suwnica na pewno się spodoba twojemu facetowi. Na bardzo fajną trafiłam na marbo-sport/pl/pol_m_Sprzet-silowy_Urzadzenia-do-cwiczen_Suwnice-1665.html i co też ważne w dobrej cenie. Na pewno będzie z takiego prezentu zadowolony.

Orian

Post autor: Orian »

Jak szukasz naprawdę dobrego prezentu dla faceta z okazji zbliżającego się dnia Ojca to polecam Ci stronę jaką jest smaczajama/pl/pl/c/Prezenty-na-Dzien-Ojca/215 Znajdziesz tutaj świetne kosze delikatesowe wypełnione po brzegi smakołykami oraz męskimi procentami :)

lasek

Post autor: lasek »

A ja jestem zdania, że jeśli chodzi o kupowanie prezentów dla faceta to nie ma z tym żadnego problemu. W końcu faceci nie są za bardzo skomplikowani więc można kupić im praktycznie wszystko. Ja na ten przykład kupiłam w prezencie bratu taki wosk do stylizacji włosów perfumesco/pl/woski-stylizujace-do-wlosow Bo ciągle stoi przed lustrem i się upiększa, a taki wosk jest zdecydowanie lepszy od takiego żelu do włosów

tomala

Post autor: tomala »

A co myślicie o takim prezencie: autonator/pl/tor/warszawa-slomczyn ? Mam na myśli voucher na przejażdżkę sportowym autem po torze wyścigowym. Ja jestem pewna, że mój facet bardzo ucieszyłby się z takiego prezentu.

ODPOWIEDZ