Prezent dla samej siebie
Prezent dla samej siebie
Cześć, czy czasami robicie prezenty dla samej siebie? Ja w tym roku postanowiłam kupić sobie wypasiony telefon. Po przeczytaniu artykułu magazyn.ceneo/pl/artykuly/oneplus-8t-specyfikacja wiedziałam, że muszę mieć ten telefon
Ma super parametry techniczne więc z pewnością posłuży mi nieco dłużej

-
Re: Prezent dla samej siebie
No ja tak mam, że zawsze dostaje pieniądze i słyszę, kupisz sobie cos sama, a właśnie tego nie lubię, bo później nie wiadomo gdzie ta kasa znika, a prezentu nie ma. I właśnie ostatnio postanowiłam sobie to odbić i kupić porządny prezent dla siebie. Postawiłam na zegarek fajny mogel znalazłam w Jubiler Korn jestem bardzo zadowolona, zbliżają się święta a jak mam prezent.
Ja bardzo lubię sobie kupować perfumy
Zazwyczaj wybieram coś z oferty na stronie internetowej francuskieperfumy/pl/perfumy-damskie-francuskie-lane. Jak widać mają tam całkiem spory wybór damskich perfum lanych, po wyjątkowo okazyjnych cenach 

Według mnie najlepsze prezenty to takie, które są praktyczne i mogą się do czegoś przydać. To mogą być na przykład wysokiej jakości, ciepłe akcesoria zimowe - greenpoint/pl/50-szaliki-czapki-rekawiczki Często kupuję takie rzeczy dla bliskich, kiedy wiem, że na przykład komuś się zepsuły rękawiczki lub znajdę coś co po prostu będzie pasowało do stylu ubierania danej osoby.
Bardzo ważne jest robienie sobie samej małych choćby prezentów i przyjemności.Każda kobieta lubi ciuszki,buty,torebki,warto więc od czasu do czasu kupić sobie coś specjalnego,coś co nam się podoba.Spory wybór spódnic i sukienek jest na Ceneo.To jedyne miejsce,skupiające ponad 18 tysięcy sklepów.Poszukując sukienki na sylwestra,czy wielkie wyjście,warto postawić na sukienki cekinowe ceneo/pl/Sukienki/Wzor:Cekiny.htm
Są eleganckie,nowoczesne,to hit kilku ostatnich sezonów.
Są eleganckie,nowoczesne,to hit kilku ostatnich sezonów.
-
A może perfumy? Najlepiej ze strony perfumetki/pl/kwiatowe, gdzie mają ogromny wybór zapachów o kwiatowych nutach zapachowych zarówno znanych marek, jak i perfumetki, które może dyskretnie schować w torebce lub plecaku. Sama kupuję tam perfumy i jestem zadowolona.
Ja sobie ostatnio zafundowałam wizytę w salonie tatuażu, to był najlepszy prezent dla samej siebie
Mieszkam w Warszawie i tu z polecenia kolegi trafiłam do Jah Love Tattoo na ulicy Wilczej 32 facebook/com/studio.tatuazu.warszawa.tattoo/?fref=ts. Kapitalne miejsce, bardzo klimatyczne, czyste z miła atmosfera i doświadczonymi artystami.

Ostatnio udanym prezentem jakim sobie sprawiłam, były kosmetyki naturalne. Długo szukałam i znalazłam takie, które mnie nie uczulają. Są to kosmetyki z herbi.shop/kategoria-produktu/natuu/ . Nawilżają moją skórę po czym staje się miękka i przyjemna w dotyku. Balsam ma gęstą konsystencje i nie trzeba go dużo dawać. Co przekłada się na wydajność.
Ja poprawiam sobie humor kupowaniem ładnej biżuterii. Nie musi być droga, ale musi wpaść mi w oko jak ładna sukienka. Od razu widzę do czego mogłabym ją założyć, widzę się w niej. Kiedy kupie np. jeden z naszyjników od Manoki, założę na szyje i spojrzę w lustro, by zobaczyć jak prezentuje się na mojej szyi, od razu mam lepszy humor. manoki/pl/Naszyjniki,k15.html

Ja zafundowałam sobie depilację laserową
i to był najlepszy prezent jaki moglam sobie sprawić. Na klinikamiracki/pl/epilacja-laserowa/ macie sporo informacji jak nie orientujecie się jak ten zabieg wygląda.