Wygodny materac

Mika

Wygodny materac

Post autor: Mika »

Hej, szukam wygodnego materaca do sypialni. Ostatnio słabo się wysypiam i wydaje mi się, że to właśnie wina materaca. Koleżanka poleciła mi abym przejrzała oferty na stronie taniomania/pl/t/pokrowce-na-materace-jysk . Ona już tam zamawiała i jest bardzo zadowolona więc chyba też spróbuję.

ineza

Re: Wygodny materac

Post autor: ineza »

Ja trochę firm już wypróbowałam i najlepszy materac jak do tej pory mam od materacyk/pl/ - Wstawanie rano bez bólów karku czy pleców to naprawdę cudowne uczucie

ina83

Post autor: ina83 »

Wygodny materac to podstawa w każdej sypialni, ale należy dopasować jego miękkość do własnych potrzeb. Mnie długo bolały plecy, ale w końcu zdecydowałam się kupić profesjonalny materac kieszeniowy i nareszcie mogę zapomnieć o bólu. Polecam sklep mebleimaterace/pl/c/materace/materace-kieszeniowe/ . Mają świetnej jakości materace w przystępnych cenach.

arkini

Post autor: arkini »

Ja to wam powiem, że mam Salsę od Hilding hilding/pl/produkt/materace-termoelastyczne_19/hilding-salsa_21.html i nie mogłam sobie wymarzyć lepszego materaca. Jest mega wygodny, do tego bezpieczny, a przede wszystkim można powiedzieć, że daje mega komfort snu. Nic mi więcej nie potrzeba.

arkini

Post autor: arkini »

Nie wiem, to dla mnie jednak trudne, niemniej materace do łóżek 160x200 mnie interesują. Mamy tak duże łóżko i wydaje mi się, że dzięki temu będzie nam jeszcze wygodniej. Dlatego sporo na razie pod tym kątem przeglądam, ale kto wie, co z tego wszystkiego wyniknie.

Bonia

Post autor: Bonia »

Szukam porady, jakiegoś kierunku w działaniu przy wyborze materaca dla dziecka, materaca do łóżeczka dziecięcego 160x80. Znalazłam taką ofertę fdm/pl/materace-80x160/ czy znacie te materace?

daminoo

Post autor: daminoo »

wazny jest zdrowy sen, a zdrowy sen to dobry materac. a takim materacem jest fiki miki 160/70.

ODPOWIEDZ