Jaki catering jest godny polecenia?

ineza

Jaki catering jest godny polecenia?

Post autor: ineza »

Czy ktoś z was zamawiał może i mógłby polecić smaczny catering dietetyczny? zależy mi na tym, żeby produkty były świeże a dania naprawdę smaczne i ciekawe, a nie wiecznie to samo

bulba

Re: Jaki catering jest godny polecenia?

Post autor: bulba »

No w tych cateringach to najgorsza jest ta monotonia jeśli chodzi o menu, mnie to strasznie zraziło, ale koleżanka poleciła mi SuperMenu i postanowiłam spróbować jeszcze raz. cieszę się, że się zdecydowałam, przepyszne jedzonko z wysokiej jakości składników

arkini

Post autor: arkini »

Fajnie, że pytacie na forum, bo może się okazać, że ktoś akurat wie i wam podpowie, ale ja w sumie to zdecydowanie wolę się zdecydować na coś, co po prostu będzie dla mnie wygodne , czyli skorzystam z Dietly dietly/pl/blog/przewodnik-po-suplementacji-witaminy-d-formy-dawki-i-najwazniejsze-wskazowki . To fajna porównywarka a na blogu czytam o wit. D.

Kazika

Post autor: Kazika »

Gdyby kogoś z Was interesował smaczny i zdrowy catering lunch box warszawa, to z całego serca polecam współpracę z firmą Lunch Service. Dania są tam zawsze świeże, wartościowe i naprawdę pyszne. Na pewno będziecie zadowoleni ;)

iskierka

Post autor: iskierka »

Myślę, że catering dietetyczny kielce Fit Kalorie zadba o wasze potrzeby. Ja przykładowo też mam w planach postawić na takie usługi, ponieważ chcę o siebie kompleksowo zadbać. Nie mam czasu gotować, a tutaj będe mieć zapewnione zdrowie posiłki.

ODPOWIEDZ